1838
Лана Дел Рей
За багато, американська співачка Lana Del Rey, справжнє ім'я Єлизавети Грант, стала головним відкриттям 2011 року. Її відео для пісні "Відеоігри" було представлено близько 600 000 разів минулого літа всього за місяць, і тепер вона є одним з найбільш перспективних виконавців. Але Lizzie почав свою творчу кар’єру вже давно, але успіх прийшов до неї тільки зараз, коли змінив її образ. Так, під час свого «просувного» шоу-бізнесу Лана не тільки виросла як співачка, але й змінила її образ, помирає її волосся, змінює її гардероб і, головне, роблячи ряд пластикових операцій.
Невідомо, як багато разів співачка, яка називає себе «бастровою версією Nancy Sinatra», вирушила під ножем хірурга і відвідала офіси косметологів, але з моменту виходу першого альбому (2009) вона помітно змінилася на зовнішній вигляд. Лана - це лише 25 років, але, очевидно, менеджери думали, що дивляться на просту дівчину не так приємною і цікавою, як виглядають на «попередній» жінці з великими губами. Тексти пісень, а це означає: Ліпки є першим, хто ловить очей серед змін співачки, але хто знає, що вона змінилася в собі. Мапа Я навіть говорив про менеджерів, оскільки сам Лана може здогадувати «підготовити губки». Я сподіваюся, що це не збільшить і коригувати все більше, тому що це не принесе хороших речей.
Це те, що Єлизавета Грант був схожий до того, як вона стала Lana Del Rey:
р.
Р
р.
І тоді було це:
Вона не здавалося б, ховається губами.
І по порівняння, до і після.
р.
р.
Невідомо, як багато разів співачка, яка називає себе «бастровою версією Nancy Sinatra», вирушила під ножем хірурга і відвідала офіси косметологів, але з моменту виходу першого альбому (2009) вона помітно змінилася на зовнішній вигляд. Лана - це лише 25 років, але, очевидно, менеджери думали, що дивляться на просту дівчину не так приємною і цікавою, як виглядають на «попередній» жінці з великими губами. Тексти пісень, а це означає: Ліпки є першим, хто ловить очей серед змін співачки, але хто знає, що вона змінилася в собі. Мапа Я навіть говорив про менеджерів, оскільки сам Лана може здогадувати «підготовити губки». Я сподіваюся, що це не збільшить і коригувати все більше, тому що це не принесе хороших речей.
Це те, що Єлизавета Грант був схожий до того, як вона стала Lana Del Rey:
р.
Р
р.
І тоді було це:
Вона не здавалося б, ховається губами.
І по порівняння, до і після.
р.
р.