1143
Доля моделей
Не судити суворо. Я просто хотів би заперечувати його до вершини.
Так давайте старт.
Я не шукаю нічого, просто...
Мансфілд загинув в автомобільну аварію в 1967 році, у віці 34, разом з другом Сам Бродом. У цьому випадку Jane відрізає голову. У задніх сидіннях автомобіля були три дітей, які отримали незначні травми.
Каролин Мітчелл
Вона загинула у віці 29 років її коханцем, який зняв її в голові. Після вбивства він зняв себе з таким же гарматою.
Конні Крісей.
9 серпня 1969 р. Конні запросили на відвідування Шарона Тата та Романа Полянського, але з яких причин вона не потрапила до них. У цей день долі, вагітна Шарон і її чотири друзі були загиблими членами Карла Мансона.
Конні Крісей помер у віці 48 на 21 березня 1995 з раку легенів в Beverly Hills.
Гя Коранджі
Дата смерті
18 Листопад 1986 (від 26)
Один з перших супермоделей у світі. Вона стала першою американською знаменитістю, щоб померти від СНІДу.
Лана Кларксон
(Я не знайшов фото до вбивства)
Вона була знята в роті своїм виробником на 40-річний особняк.
Згідно з попередньою версією, причина смерті 39-річної жінки стала передозуванням анальгетиків і антидепресантів, які зловживали недавно.
Casey Johnson.
Зловживання смертності - цукровий діабет, який Постраждав від дитинства (2010 (30 років)).
Mia Amber Девіс
Дата смерті:
10 May 2011 (вікна 35)
Причиною смерті є ускладнення після операції коліна.
Так давайте старт.
Я не шукаю нічого, просто...
Мансфілд загинув в автомобільну аварію в 1967 році, у віці 34, разом з другом Сам Бродом. У цьому випадку Jane відрізає голову. У задніх сидіннях автомобіля були три дітей, які отримали незначні травми.
Каролин Мітчелл
Вона загинула у віці 29 років її коханцем, який зняв її в голові. Після вбивства він зняв себе з таким же гарматою.
Конні Крісей.
9 серпня 1969 р. Конні запросили на відвідування Шарона Тата та Романа Полянського, але з яких причин вона не потрапила до них. У цей день долі, вагітна Шарон і її чотири друзі були загиблими членами Карла Мансона.
Конні Крісей помер у віці 48 на 21 березня 1995 з раку легенів в Beverly Hills.
Гя Коранджі
Дата смерті
18 Листопад 1986 (від 26)
Один з перших супермоделей у світі. Вона стала першою американською знаменитістю, щоб померти від СНІДу.
Лана Кларксон
(Я не знайшов фото до вбивства)
Вона була знята в роті своїм виробником на 40-річний особняк.
Згідно з попередньою версією, причина смерті 39-річної жінки стала передозуванням анальгетиків і антидепресантів, які зловживали недавно.
Casey Johnson.
Зловживання смертності - цукровий діабет, який Постраждав від дитинства (2010 (30 років)).
Mia Amber Девіс
Дата смерті:
10 May 2011 (вікна 35)
Причиною смерті є ускладнення після операції коліна.