Факт у Vigilance

1,1 км Є близько 6 тату на тілі Еда. Найбільший - перо.

Мій друг і я отримав цю татуювання разом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Америка - мені!

2,2 км Його улюблена актриса Ед називає Scarlett Johansson. Крім того, за ним вона не тільки чудово, як актриса, але і дуже приваблива як жінка.

3. У Улюблений фільм актора - Godfather (до речі, багато знаменитостей записують цю стрічку як їх фаворити, адже класичний не вік).

4. У З 16 років Ед Вествік навчався виступати в Національному Молодіжному театрі Лондона і був розглянутий, незважаючи на його булінговий характер, один з кращих студентів.

5. Умань Вествік вважає себе справжнім трудоголіком і не перестає подякувати долі за те, що він може навіть просто бути присутнім у світі кіно, і навіть відігравати хороші ролі. Це справжня історія для нього.

6. Жнівень Не дівчина, але він любить срібні прикраси. Вони приходять з усього світу, де вони йдуть.

7. Про нас Ед Вествік ліворуч.

р.

8. У Дякую Gosip Girl. Зробила багато друзів. Він спілкується з усіма акторами досить тісно, але його найкращий друг на цьому телесеріалі був Chase Crawford.

9. Навігація Ед є істинний Gosip дівчина вентилятор. Він не пропускає єдиний серіал і на відміну від багатьох акторів і акторів, які не люблять дивитися фільми і серіали з їх участю, він дивиться на його акторську і робить налаштування.

10. Перший поцілунок Еда був у віці 6, і перша дівчина з'явилася в цьому чоловічому хлопчику 15.

11. Оприлюднено, що його найгірше звичаття перекусає нігті.

12. Граючи свою роль, як Chuck Bass в Gossip Girl Ed надихнула самопізні, непристойні та жорсткі люди. На його шляху було багато.

р.

13.00 р. Я люблю носити чорні худі джинси і каже, що вони краще підкреслюють його фігуру.

14. Для Gosip Дівчинка, Вествік, яка подразнює його.

15.00 р. Ed є обличчям брендів, таких як K-Swiss і Penshoppe.

16.00 р. Ідол Ед – Девід Бекхем.

17.00 р. Мій улюблений гурт - Двері.

18 років Зареєструватися Не вдалося мріяти стати актором, тому він сподівався на майстерність ландшафтного дизайнера.

19.00 р. Ed є більш симпатичний для блондинки, ніж брюнетки.

20. Незважаючи на те, що його любов до блондинки не завадило Ед від має відносини з актриса jessica Zor протягом двох років. Тепер вони не разом, і Вествік ще сниться з пошуку коханця, викликати себе божевільним, пристрасний, пологів і в цілому останнього романтичного.

21. До Джессіка, Ед був в любов з білявка. Свою дружину був Reni Diamond.

22. Ед – провідна співачка Фітської молоді.