Все, що залишилося позаду.

Цього разу я вирішив зосередити свою увагу на фотографіях з набору фільмів, в яких брали участь легендарні актори та актори, адже дивитися їх, навіть якщо ні на блакитному екрані, це задоволення.

Марилін Монро.

Марилін Монро неможливо подивитися без посмішки - вона була настільки сонячною і веселою, як на екрані, так і в житті. Тільки незважаючи на всі розваги на множині, актриса була дуже нещасливою. І так багато своїх колег думали:

Вона здавалося дуже сумним... але більшість часу ви не помітили, що вона могла танцювати з усіма хлопцями в барі.

Марилін на множині фільму «Неприпустимо» (1961), реж. її останній чоловік Артур Міллер.

Марілін з чоловіком Артуром. За повік, під час зйомок Марілін лікував його жахливо. Вони проживали в одній квартирі, але через кілька днів після того, як Артур вийшов.

Партнер Мариліна в «Відновленому» був чарівний Clark Gable. У останній день зйомок актор сказав:

Боже! Я щасливий, що цей фільм, нарешті, був створений. Покинув мене до інфаркту. Наступного дня, Gable перенесли інфаркт міокарда і загинув 11 днів пізніше.

Р

Увечері на 40-градусний сон пустелі Невада, де відбувалися зйомки.

Марілін з її understudy Evelyn Moriarty

Чудові знімки з зйомок фільму «Веччина сьомого року» (1955)

Марілін і режисер Отто Примінник на множині Річки не пливе назад. Актриса підняла свої зв’язки при виконанні трюків на комплекті.

На аукціоні було продано три пари джинсів, які актриси, які носили на набір фільму, отримали в свою персональну колекцію речей і після її смерті. Покупець був Томмі-Хіфтіг.

Фільмовий комплект Ніагари (1952).

Марилін і Дон Муррай на множині автобусної зупинки (1956).

З режисером Джоном Густон на набір Асфальт Джунглі. За словами Артура Міллера, Хустно було одним з небагатьох людей Марілін довіряли.

"Gentlemen Prefer Blondes": Марилін і Jane Russell відпочинок між зйомок

Джеймс Деан.

Джеймс Деан - один з найкрасивіших акторів світу. Камера любила його дуже багато. Він не встиг показати нам все, що він був здатний.

Актор з його партнером в фільмі «Rebel без причини» Наталі Дерево.

, Україна

З режисерів картини Nikalos Rey.

р.

Він був James Dean, який представив моду для білої футболки. По закінченні фільму, його характер з'явився в рамці в білій футболці, яка до тих пір, поки не зношена тільки під одягом - як нижня білизна. Після виходу фільму значно зросла продаж білої футболки по всьому світу.

Р

Нерідкі фото James Dean: актор тягне за рейлінг на комплекті «Rebel без каузи».

The Giant is James Dean to star поряд з Elizabeth Taylor.

Джеймс і Ліз фольга навколо комплекту.

р.

... а потім відпочивати разом.

Джеймс Деан зберігає локальні місця під час перерви між зйомок.

І він співає місцевим дітям з Коксом.

Для зйомок фільму Джеймс навчився майстерно керувати мереживом.

Р

Audrey Hepburn.

Audrey Hepburn - це дивовижна жінка. Вона поєднала наїву молодої дівчини і красу жирної краси, хоча, до кредиту Шепберн, вона ніколи не підкресла цю красу. Назва Audrey синонімна з елегантністю і витонченістю, класом і стилем.

Audrey і її партнер Gregory Peck грають картки на набір «Roman Holiday». Він був Пек, який сказав виробникам, щоб покласти ім'я Аудрі першим в кредитах, оскільки він вважав, що він був певним, щоб виграти Оскар за роль. Це сталося.

На сцені, де героїн Аудрі говорить про те, щоб герой Григорій Пека, акторська справа. Той факт, що Хепберн не здавав сльозу, тому режисер картини так сердитися з нею, що вона дійсно лопла у сліз.

Набір легендарного «Бреака на Тіффані».

Одрі на набір Сабріна (1953)

З набором партнера Humphrey Bogart. Богарт був прохолодний з Аудрі (можна, що вона була обрана для ролі свинцю, не дружини), і коли запитав, як він працював з Хепберн, він відповів:

Нормально, крім того, що кожен раз, вам потрібно зробити 20.

В цілому Богарт був дуже важко працювати з. Його день закінчився 6:00, коли він почав пити віскі, і коли хтось сказав йому, це було гарне уявлення, щоб зробити більше роботи, він просто пішов мовчно.

Це був перший фільм Аудрі, де вона зірвала в одязі, створеному Хубертом Givenchy. З тих пір вона вдягнула тільки за свою кіно кар'єру.

Аудрі з Марленом Дітріхом, який прийшов на підтримку її на множині.

На сеті Сабріна, Хепберн закохався з партнером Вільямом Холденом, який був одружений. Відчуття було взаємно, але Холден не може мати дітей, а Аудрі, які завжди хотіли мати велику сім'ю, негайно зважили її стосунки з ним.

Р

Аудрі і Деан Мартін.

З режисером Моя Ярмарок Дмитра Кукора.

Історія черниця (1959)

Audrey фарбує її знамениті брови в гардеробній Paramount Pictures.

В між зйомками в'яжемо Одрі (1955).

Peter O'Toole в Як побудувати мільйон (1966) Audrey одягає одяг, звичайно.

Бригітте Бардот

На відміну від стриманих Audrey, Brigitte Bardot завжди мав зображення бульйону, яка збігла її характер і зовнішній вигляд. Ребел з появою жирної краси, яка покинула успішну кар’єру в кіно заради боротьби за права тварин - це те, як можна описати актриса в кашлі.

Брігітте та режисер Жан-Лу Годард на набір «Контемпт»

Р

У цій плівці Brigitte довелося приховати її блондинка волосся під темним вугром. Вона, безумовно, краще від як блондинка.

Комплект фільму «Збереження смол» (1961)

Bardot на набір Babetta Goes до війни. Він був після цього фільму, що легендарний стильний зачіска Brigitte почав називатися як він називається сьогодні - babette.

На множині «Шалако» (1968), де партнер акторки був Сін Коннері.

Морн і фольга Бригітте навколо між зйомок.

Кілька фотографій з набору фільмів з Brigitte Bardot у ролі назви.

714852

Джефф-Мостс.

Джефф Мости не може бути як іконопис, як Джеймс і Аудрі, але ніхто не сперечався, що він дуже талановитий актор. Крім того, Джефф має дуже гарну звичку - він сам бере фотографії з набору фільмів, в яких він зірки, і робить цікаві прикмети до них. Ми можемо тільки зробити це!

Набір Залізного Чоловіка (2008)

Джон (John Favreau) вирішує, як ми будемо знімати сцену.

Ще одна причина Я хотів би зробити цей фільм, тому що я повинен поголити голову. Я завжди хотів зробити це.

Роберт підтримав мене...

Я захопила свою роботу, вона була дуже легкою і веселою з ними - екіпаж забрав просто великий.

Тест костюма постріл: Роберт Downey Jr.

Випробування костюмів: Gwyneth Paltrow (дочка Apple зберегла свою компанію)

Показ фільму «Ірон Арм» (2010)

Гей (Haley Steinfeld) і I

Хайлі з її understudy.

р.

Метт ставить на свою мову

р.

День 1 зйомок – Джоель (Joel Clan – режисер) та Хайлі. День 1 першого фільму.

У той час Етан (Етан Кохен є другим режисером) переглядає ногу з «баром».

Хайлі розповідає Історія

р.

Метт взяв мій малюнок.

І взяв з нього картину.

Матовий Дамон. Трагедія/комедія

Батько Халі, Петро, відвідав дочку на набір

Джесса і мене. Моя донька Джесса стала асистентом фільму. Дуже добре!

Кріссі Беверіджер для Matt

Немає коментарів.