Зіркові чіпси

Все нове - добре забутий старий, тому я тримую постінг на тему нових знаменитостей чіпсів. Частина 1 і частина 2 з'явилася минулого року, і з тих пір, було багато цікавих речей в житті зірок. Я хотів би привернути увагу третьої частини.

Росес Мисливецьтон-Білі

Те, що тонка.

Я не знаю, якщо ви помітили втрату ваги Росеса, але з третіх Трансформаторів, вона просто reed. Тим не менш, він не сказав, що після процесу зйомки вона зберегла нормальну вагу. Звісно, подруга Ясон Статем - це модель, але на мій погляд, така надмірна тонкість не фарбує Розі і вона просто повинна отримати пару кілограмів. Може бути в журналах вона виглядає чудово, але в повсякденних фотографіях вона схожа на «Buchenwald». Я не схожий на це.

Фото з пляжу:

р.

Фото з соціальних зборів:

Фото з повсякденного життя:

72734

риганна

Особливістю є тендемпт вуличного стилю, блискучі вечірні наряди і тонкість. У її бажанні змінити, Ріанна перетинає всі розумні межі, її колір волосся і повсякденне зображення починають дратувати мене, але сукні для появ на публічних заходах будь ласка. Це дуже дивний, тому що на звичайних днів вона може одягатися набагато краще. Пам'ятайте принаймні 2009 року (на той час вона була “канди” в кожному сенсі!). Крім того, вона втратила вагу зараз (не підозрювала, що вона наркозалежна) і не схожа на неї. "Жікі." Рік був набагато крутіше! Я подарую їй червоне волосся, старий стиль Rated, навіть старі форми.

Кожен день:

,4 кв.м.

Вечірні сукні:

Габаритний зображення

, Україна

Ліндсай Лохан

Це чубчик і оголена особа. Я не знаю, якщо останній може бути приписаний до «трика», але той факт, що обличчя LiLo стала ковткою. З іншого боку, вона стає краще або з інших причин. Е, і ця дівчина, яка є тільки 25 (Мати Бога, 25 ooh) буде грати в красиву Elizabeth Taylor в новому фільмі!? «Я не вірю!» Щоб приховати її страшний вигляд, логан вирізати довгий статтєвий чубчик. Це право, нічого не страшного. Я використовую, щоб її так багато. Ти трахнув себе вгору, людина.

р.

Меган Фокс.

Чіпс - це стиль буму і великий малюнок. О, якщо я мав тіло, як це, я б не сховав його за такою ступеню, подовженим одягом. Американці, Американці, я не розумію тебе. Фігура Мегана - чудова, хоча кубики на животі були більш помітні (фани кажуть, що вона може бути вагітна), але її стиль є катастрофою. Вона вже виросла до цієї капелюхи, і uggs і spanks стала її незамінним взуттям. І як Ліндай, я також сподобалося її. Тепер краса в ній не вистачає (Я просто не впізнаю обличчя, всі червоні, і її талант, на жаль, як козячий молоко ...

Стиль:

р.

Малюнок:

р.

Том Харді.

Це борода. Попередьте свою бороду спеціально для Mad Max, який встановлюється для початку квітня, але я вже боявся уявити, що саме мишотня, він буде потім. Хоча він все ще чарівний і доброзичливий, як раніше, і борода є тимчасовим ваф. До речі, він нещодавно відвідав Якутію, який радує місцевими Вони кажуть, що він дуже простий і зрозумілий хлопець.

Габаритний зображення

Катерина Перрі.

Що таке блакитне волосся. Не Малвіна, звичайно, але я звик до Перрі. Я думав, що вона зносила це через сходовий вплив її чоловіка Руссел Бренд, але розлучення і синя фарба залишилися. Вона набагато краще з чорним волоссям. Як фольга, 27-річний Katie пробачить мене.

Джессіка Альба

Це любов для дітей. Все це реально тут, тільки найщиріші емоції без будь-якої помилковості. На мій погляд, jessica є ідеальна мама, і її дочка милі. Сходження, захоплення... З любов'ю до сім'ї

8730990 Р

р.

Міранда Керр

Це велика груди. І тонкі моделі мають гідну бюстку, якщо вони народжують, звичайно (або в крайніх випадках вставки імплантатів). Миранда здається, що у неї є все, і вона дуже щаслива про це, інакше вона не буде обрана сукня з цим вирізом. Гарна жінка!

3610Р. 4200Р.

1 999 р.

Р

Законопроект і Том Капуліц.

Те, що це татуювання. Довгий час нічого не чули про братів, і вони, як це виявилося, не витрачаючи час і набивні татуювання. Законопроект отримав татуювання з часом народження на руці, обрамлений іншим татуюванням в стилі Зомбі-бой, і Том дуже обмежений лише татуюванням з часом народження.

Том і Білл:

Татуювання Білла:

Татуювання Тома:

доб.