Фото Кредитна Леді Діана

Порівняти дружину князя Вільяма Ката посередника з Принцесою Діана почала довго перед королівським весіллям. Дружина Д був популярним улюбленим, живим втіленням всіх віртуозів. Британська підняла її до статусу живої ікони, а саме відбувається зараз з кейтом (примітьте фото князів у папаразійських літописах – скрізь вона з'являється, люди вітають її як богиня). Хто серед політиків може похвалитися цим ставленням? Тільки тут Діана не була щасливою - життя в сім'ї Віндзора було далеко від цукрів. Її чоловік зв'язує з її коханцем Camilla Parker-Bowles, авторитетний характер її матері-завдання, потрібно бути бездоганним у всьому, щоб люди були задоволені - все це непристойно тягарний леді Dee, але не можна відмовитися від цього. Її трагічна доля відома всім. О, я хочу, щоб принцеса Ката була слідувати за її підступами (Я не маю на увазі трагіальну смерть, Бог заборонив). У королеви вже притискають юну дочку, щоб дати народження спадкоємцеві якомога швидше.

Ця колекція містить рідкісні фотографії леді Dee з різних років.

145434

доб.200

337472

Камера безпеки фото в ліфті готелю. Діана і її остання коханка, Dodi al-Fayed, години до катастрофи, які загинули принцеси