Демеральдер котирування

Ian Somerhalder - це модель, актор і просто похилий сон всіх дівчат з маленького до великого (Я не рахую, якось не подобається йому). 33-річний Іан вже заснував себе як селекція, завдяки ролі Дамона в серіалі «Вампірські щоденники», а також, підписний гран і хінтет робить свою сексуальність, що творці «Діарів» повністю експлуатуються, без спарингу любителів дівчини, ще більш яскравими. Неважко сказати, сексуальність Somerhalder базується в першу чергу на своїх відмінних зовнішніх даних, оскільки він був моделлю в минулому. І є щось в ній крім зовнішнього вигляду, хоча знову це не приваблює мене. Незважаючи на те, що я не схожий на це (в серії, до речі, він добре грає, безумовно, краще, ніж Paul Wesley), дивитися третій сезон, я все ще починає незабаром, не за нічого не дивився на перший два. Я сподіваюсь, що Діарі закінчуються з ним, інакше актори будуть вічні заручники тієї ж ролі. Ну, тепер я пропоную знайомитися з актором Іан Somerhalder, прочитавши свої заяви про складне творче життя.

Я вирішив стати актором, щоб вивчити різні сторони себе і вміти жити різні життя. Не сховатися від себе, але дізнатися, хто я дійсно.

Про те, що моя кар’єра почалася з моделювання бізнесу. Я завжди хотів бути актором, від раннього віку, але я повинен заробити щось для акторської школи! Але тепер я встановив себе актором, тому я переглянув минулий і зрозумілий, що моделювання не було, і я вже не соромлюся.
Подорожі є одним з найбільших пристрастей! Це, ймовірно, тому що я дуже цікаво. Мені подобається зміна пейзажу, як кота, мені подобається вивчити область, подивіться на темні кути. Щодня не буде місця на земній кулі, де я не був, а потім я обов'язково зможе розглянути себе щасливою особою.

З Я був дитиною, я був обсесований вампірами. Я любила старий вампір кіно, я прочитав книги Анни рису на отвори. Так, коли я був прокинувся як Дамон в The Vampire Diaries, я був як дитина. Це глибокий характер, ніхто не може зрозуміти, що йде на голову. Ми як дві частини тієї ж медалі, як чорно-біла.
Дамон є символом, який дуже сердитися. Він відчуває себе боляче, відчуває себе поганим, він перекриває помста і почервоніння. Тим не менш, він ледь. Він лоніест людина я коли-небудь відомий. Уявіть, що ви 170 років, подумайте про те, скільки ви знаєте про життя і помножте це на чотири роки. І побачити всіх людей, які ви знаєте. Це може зробити вас дуже цинічною і легальною.

З деяких причин, безсмертність вважається перевагою життя вам, але я особисто не бачу нічого хорошого в безсмертності. Непристойна працездатність буде боятися будь-якого. Я люблю себе, я використовую, щоб насолоджуватися природним переходом подій. Я хотів змінити, і це буде болючим, щоб зупинитися замість переміщення вперед.
Люди завжди думають, що я роблю Lowe, які пішли через портал часу. Це найсвіжіші частини. Я люблю Chase Crawford і я думаю, немає, ні, ні. Як мені подобається. Мені старше цього малюка.

В один момент жінка може зробити вас щасливою, і в іншому момент - нещастя, зробити вас божевільною - і відразу спокійною. Ви можете дати вам впевненість в тому, щоб взяти його найближчим часом.
Я хотів би бути на найбільш ізольованому острові на планеті. У мене є тільки книги, мій подруга, я риболовля і лежачи на піску.

Я люблю футбол. Я виросла його, і коли я переїхав до Європи на 16, вона стала величезною частиною мого життя.
Можливо, єдине, що я добре кухар, як манек. Я з Нових Орлеанів і жив у Італії. У мене є великий карамель, і він приводить людей божевільними. Я був шефом, якщо я не був актором.

Я люблю готувати смачні вина. Один з моїх друзів є одним з кращих сомельє світу, і витрачаючи час в Італії і Франції, коли я був молодшим і занурився в виноробній культурі, я зрозумів, що я хотів. Я знаю, що витрачати гроші. Я хотів би створити власний виноградник і власний бренд вина.
Погані хлопці однаково люблять як дівчата, так і хлопці, тому що реальний поганий хлопчик не піклується про лампочки. Хлопці люблять, що не доглядати. Вони роблять те, що вони хочуть, і це задоволення для них. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що хлопці, які кажуть, наприклад, "Я буду робити все, що я хочу, і я хочу, щоб мати хороший час, щоб зробити це і нічого ви можете зробити про це" мати чарівність.

Я був трохи заманив Карі Грант пізно. Я просто дивився Філадельфія Історія на п'ятий раз. Це була інша епоха і ті хлопці були настільки природні.
Моя улюблена пісня - Карма Поліція на радіоголові. Назву цієї пісні, яка повинна зробити з квартирою, яка живила, тому я близько до неї. І це дуже дивно.