BRIT Нагороди 2012

Європа не відмовляється від Голлівуду і з привітною регулярністю розподіляє всі види нагород знаменитості. У Лондоні відбулася церемонія нагородження британської асоціації виробників та просто BRIT Awards 2012. Відзнака відзначає найкращу музику і є британським еквівалентом американської граматики. Результати BRIT Awards не прийшли до аудиторії: Компанія Adele стала найкращою британською співачкою, яка стала кращим міжнародним виконавцем, і Lana Del Rey заслужено отримала міжнародний прорив року. Давайте подивимося, якщо ці дівчата найкраще на червоному килимі заходу.

Церемонія стала дебютом Lana Del Rey на червоному килимі. Співак нехтував словами дизайнерів, які «червоний наряд на червоному ковроліні поганий смак», і одягнені в шляпній сукні. Ні. Лана дуже виглядала, дуже вирівняна в дизайн-наряддя Vivienne Westwood з відкритими плечима і довгою сливою. Немає ювелірних виробів або аксесуарів - сама червона сукня прекрасно завершує образ.

Кілька днів до церемонії Джессе Джей сказав, що вона прийде на премію BRIT Awards голий, але, очевидно, час, щоб приїхати до неї почуття, і показали на заході... половина голий. Це червоне прозоре плаття, схоже на шаут «Погляд на мене» і виводить, що гідні дівчата воліють приховатися. Я не можу сказати, що я дуже збуджусь про образ Джесса, але цей наряд виглядає дуже органічно на своєму стилі.

Adele залишається вірним в її стиль. На червоній ковроліні з'явилася співачка з'явилася на червоному килимі в чорному пошитому одязі (це час Буруниця) і була добре. Я думаю, що у випадку Adele це виглядає дуже цікаво (і це не просто в недосконалих формах, він просто підходить її). Головне, щоб відкрити трохи тіла і розвести чорність з сяючіми ювелірними прикрасами і свіжим макіяжом.

Я не дуже знайомий з роботою Флоренції Валллі, але вона здається мені неземна дівчина, різновид знаменитості. Якщо це правда, вона вибрала ідеальний образ. Сукня-сорочка Олександра Маккорона дивує дивовижну! Не кожна дівчина буде dare носити це, але Флоренція відрізняється від інших.

З зміною кольору волосся і зачіски Ріанна також змінила її стиль в цілому. Відтепер співачка з'являється на червоному килимі виключно в підлогових сукнях з глибокими нарізами і різами, і дуже радий цьому факту. Кожен погляд її виглядає чудово, і це плаття Givenchy не виняток. Я дуже люблю фініш – райдужні намистини по всій сукні, які виглядають особливо цікаві на краю тканини.

Плюс незвичайний дизайн спини і шкіри високих рукавичках, додаючи дотик hooliganism до образу.

Я не знаю, хто Caroline Flack (як Google каже, вона британська телеведуча), але я не міг ігнорувати короткі костюми, які вона носила на церемонію. Я маю велику слабкість для таких ансамблів і себе хотів би носити одне в звичайному житті. Тільки «але» – вибір аксесуарів: Я не впевнений, що Кароліну правильно обрали колір зчеплення і сандалі.

Ще одна «Осінь в червоному», американська співачка Крістіна Перрі, очевидно, вирішила перевершити Джессе J, і не носити нижню білизну під прозорою сукню, ретельно закривши її лезою грудей з волоссям. Я дивлюся, якщо вона мала будь-який план втечу в разі сильного вітру?

Я люблю Kylie Minogue дуже багато, але вибір свого одягу на BRIT Awards розчарував мене. Насичений синій колір дуже підходить для співачки, але стиль сукні залишає бажати кращого. По-перше, наряд виглядає старомодним, а по-друге, Кайлі слід одягати коротше плаття - вона просто має розкішні ніжки.

Англійська модель abby Clancy, дружина одного з гравців національної футбольної команди Англії, навпаки, не приховує її шикарні ніжки під довгими спідницями, і одягнена в коротке плаття м'якого рожевого в стилі 60-х. Немає аксесуарів, крім бежевих човнів і пишної зачіски. Прості і смачні.

Телеведуча Ферне Бавовна вибрала класичний поєднання білого верхнього і чорного дна для її образу. Звісно, її скромна блуза коміра і двошарова спідниця виглядала досить скромно на тлі урочистих вечірних унітазів Ріанни і Лана Дел Рей, але також мав право на існування.

Один з речей, які дійсно радували мене був Nicole Scherzinger. Ця жінка просто виготовлена для цієї сукні. Ні, навпаки: ця сукня просто виконана для цієї жінки. Жовтий колір красиво відтіняє темний відтінок шкіри співачки, а стиль підкреслює всі переваги і приховує всі недоліки її фігури. Що вона не має ...

Колишній Spice Дівчата, які беруть участь у заході, також взяли участь у заході. Я не знаю, що вона думала, коли вона носила червоною, прозорою мереживною сукню з чорним тілом і чорними колготкими, але це не про гарного смаку. На другий, я навіть отримав враження, що Емма пропустив колишню славу Baby Spice.

3610Р. 4200Р.

Останній, але не найгірший є Pixie Lott. Так, співачка досить приваблива в цій довгій щільної сукні, прикрашеній декоративними пелюстками, доповнивши її масивним кільцем, червоним помадом і зчепленням до неї тоном. Все буде добре, тільки цей образ підходить для жінки більше 30, і Pixie тільки 21.