Фото Tom Felton

Налаштувати, що цей молодий людина знайомий більшості користувачів нашого сайту, я не приймаю, тому що Tom Felton є одним з основних вілл в фільмах про майстра Гаррі Поттера. Пристосування книг J.K. Rowling було багато, якщо не всі, тому я думаю, що ви пам'ятаєте цей хлопець. 24-річний актор став відомим завдяки ролі Draco Malfoy і, як його співзірки Daniel Redcliffe і Emma Watson, стала знаменитістю відразу після першої частини сім'ї. Крім того, будучи великим актором, він відігравав свій характер, не дивлячись на Гаррі книги, Том також співак з пристрастю до футболу, баскетболу і риболовлі. Людина дійсно універсальний, але протягом декількох років, як зайнятий, тому любителі, незалежно від того, наскільки важко це може бути, мало шансів випікати Том. Він є знайомства Йода Гордона, який в Гаррі Поттері і Смертельні Холуди грали дружину свого персонажа Драко Малфой. Помідор визнає, що він вирішить цю залежність і говорить, що для нього нічого краще, ніж насолодитися миром і тихим з коханим. романтичний ...

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton

436159

54852р.

Фото Tom Felton

Фото Tom Felton Р

Фото Tom Felton Р