Фото Tom Felton

Налаштувати, що цей молодий людина знайомий більшості користувачів нашого сайту, я не приймаю, тому що Tom Felton є одним з основних вілл в фільмах про майстра Гаррі Поттера. Пристосування книг J.K. Rowling було багато, якщо не всі, тому я думаю, що ви пам'ятаєте цей хлопець. 24-річний актор став відомим завдяки ролі Draco Malfoy і, як його співзірки Daniel Redcliffe і Emma Watson, стала знаменитістю відразу після першої частини сім'ї. Крім того, будучи великим актором, він відігравав свій характер, не дивлячись на Гаррі книги, Том також співак з пристрастю до футболу, баскетболу і риболовлі. Людина дійсно універсальний, але протягом декількох років, як зайнятий, тому любителі, незалежно від того, наскільки важко це може бути, мало шансів випікати Том. Він є знайомства Йода Гордона, який в Гаррі Поттері і Смертельні Холуди грали дружину свого персонажа Драко Малфой. Помідор визнає, що він вирішить цю залежність і говорить, що для нього нічого краще, ніж насолодитися миром і тихим з коханим. романтичний ...

436159

54852р.

Р

Р

р.

1431-1907

52727662