Фото Ед Вествік

Логічно, багато дівчат дивляться Gossip Girl в основному через наявність вудки Ed Westwick. Незважаючи на те, що я не фанат цієї серії, я оцінив привабливість Вествіка в фільмі «100 футів» (частково хороші постелі, але бідна дівчинка вбита там, що призводить до невеликої схильності в кінці). Незважаючи на те, що в більшості своїх творів він грає нездатні і спокусливі персонажі, по суті Вествік визнає, що він взагалі не перебуває. Як він кладе його, він «добрий хлопець». Хороша людина може бути хорошою людиною, але тільки в своєму образі, адже його особисті фотографії розповідають про абсолютно різну історію. Так само, як пити і повісити, бо він тільки 24, що означає, що ви не тільки побудувати кар'єру, але і весело. Спирт, сигарети і дівчата є справжніми супутниками свого особистого життя і я не думаю, що це погано, навпаки, він ходить навколо і зустрічає тільки одну варту, і хто народжує гарну міні-копію Еда. Я фінішую з тим, що моя уява може відтворити великий, і для того, щоб не бути незрівняним, я надамо для перегляду особистих фото зірки Gosip Girl.

, Україна