Фото Ед Вествік

Логічно, багато дівчат дивляться Gossip Girl в основному через наявність вудки Ed Westwick. Незважаючи на те, що я не фанат цієї серії, я оцінив привабливість Вествіка в фільмі «100 футів» (частково хороші постелі, але бідна дівчинка вбита там, що призводить до невеликої схильності в кінці). Незважаючи на те, що в більшості своїх творів він грає нездатні і спокусливі персонажі, по суті Вествік визнає, що він взагалі не перебуває. Як він кладе його, він «добрий хлопець». Хороша людина може бути хорошою людиною, але тільки в своєму образі, адже його особисті фотографії розповідають про абсолютно різну історію. Так само, як пити і повісити, бо він тільки 24, що означає, що ви не тільки побудувати кар'єру, але і весело. Спирт, сигарети і дівчата є справжніми супутниками свого особистого життя і я не думаю, що це погано, навпаки, він ходить навколо і зустрічає тільки одну варту, і хто народжує гарну міні-копію Еда. Я фінішую з тим, що моя уява може відтворити великий, і для того, щоб не бути незрівняним, я надамо для перегляду особистих фото зірки Gosip Girl.

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік

Фото Ед Вествік