Пич Оскар 2012

Загинув в Лос-Анджелесі 84-а церемонія нагородження нагород «Оскар», лауреатів яких були фільми «Художник» та «Час Тример». Саме шоу було прямо вперед без префікса - великий, але я думав, що це було набагато краще, ніж в минулому році (виконання Чіркє-д-Солейл був дуже радий, хоча це не було без розмиття). В сукні відомих красунь не були найкрасивішими в цьому році, але я зауважив для себе пара нарядів, які заслуговують бути «пробудженими» в такому престижному церемонії. Що стосується зачіски жіночих зірок, то ми приділимо більше уваги до них зараз, але скажемо заздалегідь, що не було особливих сюрпризів на цьому Оскарі.

Який чарівний друг Джордж Клонею взяв! Не тільки один з найстильніших жінок вечора, але і один з найкрасивіших. Фото не дуже помітна, але вона має приголомшливу посмішку, яка під час проходження на червоному килимі оцінила навіть П. Дідді, які в миттєвому оці запалюються так, щоб вони могли запалити вулиці, використовуючи ліхтар замість. Не просто посмішка, яка відіграла роль в ній (ви знаєте, що я маю на увазі). Дівчина красива і має хороший смак. Стейкінг з одного боку вписує когось і хто не дуже, але має таку обличчя, яка майже нічого не може зіпсувати її, особливо з такою великою зачіскою. Я люблю це блондинка. Наречена, одружитися!

Цього року Джессіка Частей не отримала оксамитового «золотого чоловіка», але вразив всіх своєю бездоганною зовнішністю. На мій погляд, як наряд, який ви можете побачити в пості «Оскар 2012: сукні» і зачіска, яка представлена тут, були серед кращих на цій премії. 30-річна Джессіка вперше висунула за «Оскар», а також її колега на встановленому в кінофільмі «Допомоги» Октава Спенсер, але остання отримала статуетку як «найкращий підтримуючий актор», але червона краса Частей не є. Але я думаю, що все попереду, особливо так як вона хороша актриса. І кілька слів про зачіску: хоча це просто (навіть, судді за себе, нічого не оригінального в ньому), але дуже красиво. Фемінін, лаконічна і добре відтінена краса її власника.

Вона чудова! І як я люблю Gwyneth Paltrow, я не можу допомогти, але сказати, що. Білий одяг від Tom Ford відмінно підкреслив її фігуру (на майже 40 років дуже добре), і стримана зачіска тільки підтвердила, що актриса виросла в плані стилю і зараз не хоче шокувати, але хоче отримати приємні відповіді на свої образи. Красиве, здорове волосся, відстежене в хвостику - це, звичайно, не зачіска для Оскарів, але воно дуже добре підійде.

Є безліч варіантів зачіски під назвою «горсе хвіст», але Sandra Bullock вибрав найбільш класичний. Ну, її волосся добре виглядає, але якщо я її, я дав мені волосся вниз і зробити деякі м'які укладання з хвилями. До речі, хвіст не рідний.

Яка красива Rooney Mara! Профіль - блиск, зачіска теж. Як ми бачимо її на кожному заході вона з'являється. Що таке велика зміна, коли ваше волосся виглядає так добре? Невеликий поніжчик, що імітує як пакет, і чубчики є незвичайним рішенням для церемонії Оскара, але Мари, які вперше в такому важливому випадку з'являються всі встановлені канони. Здається, що це зачіска є найпростішим зробити, але насправді це займе багато зусиль, щоб зробити волосся в цьому стані. Люка пішов, мати!

Після народження Наталії Портмана, звичайно, змінено. Що ще? У інтерв'ю вона сказала, що вона була в розслабленому стані протягом усього року. Вона, як і раніше, бути в цій державі, оскільки її образ був одним з найгірших. Це як сукню сільського прому, і зачіска дуже проста. Здається, що вона не була готова до підготовки. Але вона прийшла з коханцем і що робить мене щасливими, тому що я думав, що вони будуть зламатися незабаром після Black Swan.

Камерон, Камерон ... Чому вона просто порізати її волосся? Така стрижка не робить її красивими, але тільки її розчаровує. Я вгадаю, що вона діяла на хороший старий принцип: коротше волосся, молодше ви подивитеся. Але це божевільний! Не явний уклад, Cameron Diaz просто насолоджується тим, що відбувається навколо і дає кожному широку посмішку.

Роза Бирн - Міс "заражаюча укладка".

Французький Беренес Bejot дала долоню чемпіонату з невибагливим зачіскою з косички. Красивий колір волосся, але сам волосся безпосередньо говорить не льоду, так що обтяжуючи їх було правильне рішення. До речі, актриса дуже гарна, побачила її вперше, а також її партнера в кінофільмі «Художниця» Жан Дуджадін ( приголомшливо чарівний чоловік). Я радий бачити цю чорно-білу картину. Шукаю хорошого кіно.

Анджеліна Джолі розчарував мене в цей час. вона дуже красива жінка в її 36 років, але образ виявився щось вульгар. Я розумію, що вона хотіла здивувати і підкорити, але я хотів її вишукану елегантність в минулих образах набагато більше. Зачіска є недбалою і я думаю, що це сімейний, тому що на червоному килимі, один з господарів помітив, що Brad виглядав трохи засмічений. Що сталося перед Богом тільки знає.

Октава Спенсер, який отримав статуетку за її опорну роль в кіно Допоможи, радісно, що навіть я відчув її емоції. Я не бачив кіно, але це дуже добре. Октава вибрав вишуканий пакет з усього сорту і не втратив.

Мішель Вільямс не повинен фантазувати довго, тому що вона була занадто мало волосся на голові. Укладання хороша, але Мішель не представляє себе добре на червоному килимі. Весь час, як морозильна.

Penelope Cruz з короткою стрижкою важко розпізнати. Я не схожа на те, що ця зачіска витримала її протягом декількох років, і плаття була блідою і нудною. Але Пенелоп здатний більше і я сподіваю, що наступного року вона підірвати аудиторію своїм зовнішнім виглядом.

р.

Неймовірна 35-річна комедія зірка Anna Faris продемонструвала красиву укладку та стрижку кари. Блондинка завжди був її обличчя, тому я не маю ніяких скарг. Єдине, що вам не сподобалося, це те, що ваше волосся схоже на мангал.

Ж. Ло – його стиль. Поцілунок на її голові є її корона стрижка, але вона використовувала її пару років тому, і недавно вона забута про неї. Я підозрюююю, що Lopez хоче виглядати як молодим. Вона досягне, юний хлопець підтвердить.

Kate Mara не так красиво, як її молодша сестра Rooney, але її волосся в хорошому стані. Я думаю, що це добре: маски всі ... Зачіска здавалася до мене, але вона прийшла до підтримки її сестри, і вона нічого не може похвалитися, тому все логічно.

Один з перших на трасі з'явився Міла Жовович. Виявилося, що вона була на Оскарі вперше, але початок славно. Сукня і зачіска mediocre, але Jovovich підходить всім 100, тому я не буду пікірувати на дрібниці.

3610Р. 4200Р.