Зображення екрана Johnny Depp

Фільмографія Johnny Depp включає в себе понад 30 фільмів абсолютно різних жанрів, а продуктивність Деппа в кожному з них, чи була фантазія Аліси в Wonderland або драматична драма до Нічного Приходу, була на найвищому рівні. По суті, ви бачили будь-які погані відгуки про цей талановитий актор? Я не можу. Вони можуть зіпсувати режисера, костюми, сцена, але роль Деппа є доручним. І це не інфантузія з Голлівудською легендою, це ідеальне виправдане явище, адже Джонні просто не може грати погано! Хтось не може грати добре, незалежно від того, скільки він пропускає, і Джонні просто не знає, як зламати. Ось чому вони люблять його!

Давайте подивимося на найяскравіші зображення Johnny D.

Кріплення з 1990 року фільму однойменної назви. Навіть якщо його ім'я було недбалим або недбалим, Джонні все ще буде кращим!

Товстий мастурбує Дон Юань де Марко з 1995 року фільму однойменної назви. Zorro є просто любитель по порівняння.

Сенсорні та смішні Edward Scissorhands

The Mad Hatter від Tim Burton's Alice в Wonderland (2010). Багато людей поїхали до цього фільму на підтримку Іванани, хоча, звичайно, успіх фільму залишається не тільки на його виконанні.

Віллі Вонка в Чарлі та шоколадній фабриці (2005). Коли я прочитав книгу Роальда Даля як дитини, яка є фільмом, я уявляв пана Вонка як сухий старик. Не вдалося, але це не сумно.

Inspector Frederick Eberline в 2001 трилері від Hell. Джонні – це як близький Бог (божевільний метафор, звичайно, але він).

Депп виділяється з великого переліку красивих акторів, які можуть грати не тільки сміливі ручні спокусники. Яскравим прикладом цього є роль геї Bon-Bon в 2000 драмі до нічних приїжджає.

Гарний, розумний, знає, як заробити гроші з нічого. Занадто поганий ви б'є. Джордж Юнг як Депп у 2001 кіно Кокаїн

The undercover guy in 1997 gangster драма Donnie Brasco

Характер, який не потребує введення. Джек Вороб

Кінотеатр «Ганстер» – це однозначно «горсе» Джонні Ділінгер в кінофільмі «Енми No1» (російське відділення було названо «Джонни Д».

Я думаю, що багато людей читають Sleepy Hollow у школі. У оригінальному Glavger Ichabod Crane є справжнім матрацом. Зняти символ від голови до пальця у 1999 році. "Уві сні"

р.

Кращий, на мій погляд, роль Depp є Swinney Todd, demon barber від Fleet Street. Привіт, що жанр фільму дуже, дуже специфічний, і не зовсім “знімний”, але з Депп картина виглядає в одному диханні.