Вільямс

Ця червоно-волосатий дівчина вогнів повного стадіону з її голосом. Але це не те, що здивує її, але її здатність залишити себе. Парамор співачка Hayley Williams залишається вірним її принципам всюди і завжди.

«Я не один з тих людей, які перестають робити те, що вони люблять, щоб не порушувати звичайні поняття відомих людей. й

р.

За останні чотири роки продажі досягла 3,6 млн записів, а квитки на концерти під час останнього туру роси люблять гарячі торти. Парамор виступає як громадськими, так і критиками. Уроки Haley особливо цінуються.

«Коли я мало, ми проживали в Міссісіппі. І я завоював своїх друзів, щоб грати в рок-групу. Ні одна люба музика стільки, скільки я зробив. На півдні – кожен з них божевільний на спортивних змаганнях.

р.

Haley завжди залишатися від "жіночі розваги" і навіть більше так від краси стор. У той час як гурт отримав популярність, Сама Халі виглядала як дитина. Важко носити макіяж і не виходив з джинсів і футболок. Співак каже, що це був свідомий вибір.

«Я хотів бути реальною дитиною. Я не хотів би розповісти про те, як новий рок-прем’єр для аудиторії дівчини. Зосередок повинен бути на гурті, не мене.

Я не погола ноги протягом тижнів, коли ми були на турі, і хлопці робили задоволення від мене, письмо нагадування прямо на ноги. Тож я вирішив отримати татуювання, щоб я не забув. Так вона отримала татуювання, яке говорить "Подивитися мене".

В цілому, Вільямс має 5 тату на своєму тілі і не сором'язливо показати їх.

4146240

р.

Тим не менш, зміни речей з часом. А Халі перетворилася з дитини в більш жіночну людину.

«Коли все почалося, я ще була дитиною. З віком все важче бути єдиною дівчиною в групі. Я спробував так важко заперечувати себе жінкою, що це був великий сюрприз для мене, щоб виявити цю частину своєї особистості.

2 999 р.

Тепер вона почала робити макіяж і манікюр, робити волосся і носити сукні. За даними Haley, її зміни в стилі видиктував той факт, що вона дивилася, що справжня сексуальність. Зауважте, що Hayley Williams посіла у 2007 році, згідно з журналом «Kerrang!», друге місце у голосуванні «Sexiest woman», майже не досягла першого місця, яке було прийнято Amy Lee. Вона також увійшла до ТОП 3 цього опитування серед читачів знову у 2009 році.

Коли я був включений до переліків sexiest художників, я тільки зморшився. Я ніколи не бачив себе таким чином, і я ніколи не мріяв, що я буду на кришку космосу. Але в кінці я вирішив, що сексуальність взяла різні форми. Навіть якщо я не блондинка, я можу бути сексуальним, тому що у мене є цікавий вигляд!

У 2010 році стала очевидною трансформація Haley від малюка до скеля. Алас, в той час як Халі шукав себе, група почала розпадатися. Вона прокоментувала історію дипломатично:

«Я обираємо позитивне ставлення до ситуації ... Ми впевнені, що будемо співати знову. й

Після того, як вона записала саундтреку до фільму «Дженефер», багато шанувальників вважали, що Haley почав сольну кар’єру, але вокалістка сама заперечувала цю інформацію.

р.

р.

Але в її особистому житті Haley відмінно: вона була знайомства Чад Гілберт, провідний гітарист Нової Знайденої Слави протягом декількох років. І він дуже важко підтримувати відносини, незважаючи на його зайнятий графік і постійне подорож.

Ми не можемо жити без одного. Я маю більше спільного з ним, ніж з ким-небудь у моєму житті. Чад мій найкращий друг.

6998062р.

У концерті в рамках світового туру «Speak Now». Заміська співачка представила свою колегу з рок-гурту, після чого дівчата разом схвалили пісню Парамор «Що ти отримаєш».

Я думаю, що важливо перевірити себе, я хочу бути? Тексти пісень, а це означає: І коли я мене, я відчуваю себе щасливою.