Мішель Вільямс

Більше одного разу висунула акторка «Оскар» Мішель Вільямс, як і багато її колег, мріяла про підключення її життя з кінотворінням як дитини. Уже у віці від 15 років лівої школи Мішель для того, щоб розпочати свою кар’єру та відігравати важливу роль у серії «Літо наших хміль». Тим не менш, не вайн, тому що завдяки цій серії багато людей знають про цю акторку, яка пізніше виконала кілька значних ролей у високобудових фільмах. Так Мішель запалився у проекті Мартіна Скрсеса «Ісландія пошкодженого», фільму «Гір брокбека», а також «Синій Валентин» та «7 днів та ночі з Маріліном». Останній фільм дав Вільямс свій перший Золотий глобус статуетки. 31-річний Мішель відомий не тільки як актриса, але і як колишній цивільна дружина Хіта Ledger, з яким він зламався напередодні своєї смерті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. На даний момент мало відомо про нові проекти Michelle, але вона вже була схвалена для ролі в фільмі «Oz: The Great and the Mighty», де її партнери будуть James Franco, Mila Kunis, Rachel Weiss, Zach Braff і багато інших.

1,1 км Мішель - друга зірка в моїй пам'яті, яка є постійним прихильником природності. Перший, звичайно, Джессіка Біель, який, за чутками, ще отримав пропозицію від Justin Timberlake. Але як для особистого життя Мішель, то вона має тимчасову люльку (нині вона повністю присвятила її часу до дорослої дочки Матільди). Вільями не люблять перевантажувати обличчя косметичними засобами, тому категорично відмовляється від яскравого макіяжу. На фото нижче є хороший приклад її улюблений спокій зробити, що робить її свіжими і сяйвоними. Трохи губ глянець, стріли на очах, вій і хороший тональний крем - це секрет красивого Мікеландла. Крім того, слід зазначити, що вона має відмінну шкіру, і без цього, як ви знаєте, здорове обличчя важко досягти.

2,2 км Актриса в чудовому стані! Її зовнішній вигляд можна привезти безліччю аортексічних моделей, склад яких страшний і фізико-коштовний. У цьому Мікеландлі трохи схожий на селянство, але її сучасна стрижка займає нас в реальність і робить зрозуміло, що вона не селянська. Я думаю, що дуже успішна стрижка і колір волосся (це дуже бліда в блондинках), і макіяж, як звичайний, дуже легкий. Тіні в кольорі сукні, помилкові вії і краплі губного блиску нейтрального відтінку. Іноді це нудно, щоб побачити її зовнішній вигляд (найбільш завжди те саме, що вона і не має наміру змінитися.

3. У Її одяг дивний, і вона трохи дивна. Я бачив її в кіно Brokeback Mountain, вона відіграла там досить добре, тому не судити її зображеннями з треків, краще дивитися фільми за її участю. Хоча я зізнаюся на фото з подій, вона змушує мене сумувати... і навіть писати про неї не так приємно, як інші (медикатори). Макіяж на фото нижче простий як 2x2: срібні тіні + олівець для очей + блиск губ.

4. Іноді Мішель нагадує мене про Карі Мульліган. Ви можете навіть заплутати їх, якщо ви намагаєтеся важко. Як фото нижче показує нас, Вільямс є природним у всьому, до кінчиків нігтя. Однак її волосся фарбоване, в цьому вона відходить від власного стандарту якості. Макіяж знову дуже легкий: туш, тіні і блиск губ. Шукайте, як нічого іншого. Її очі приємні, зелені.

5. Умань Цей образ виділяється серед усього вище. Тут вона якось обґрунтовує її статус як зірка, виглядає привабливо. Макіяж є тільки хорошим для неї, але вона не хоче зіпсувати її шкіру. Золоті тіні і бежевий помади об'єднуються просто дрібно, роблячи Мішель сяючий. Шукаєте 100! Я дивився!

, Україна

6. Жнівень Я не схожий на те, як виглядає макіяж. Можливо, це не для нічого, що вона не носити так добре... Я знаю дівчат, які набагато краще без макіяжу, ніж з ним. Ці стрілки виглядають як іноземний елемент, але інакше все дрібно. Прокладка 5-плюс. У порівнянні з попереднім, це збій.

р.

7. Про нас Мішель як Марілін. Я ніколи не зробив, але я можу сказати, що я спробував.

8. У Це перехід Michelle з довгої стрижки до короткої стрижки. Покарана, вона не добре виглядає. Мішель не любить фарбувати очі, але вона любить фарбувати її губи. Я, губи хороші.

9. Навігація Хороший уклад і хороший макіяж, який рідкісний для Michelle. З яскравим кольором блиску теж виглядає дуже, дуже добре. Не вульгар, але не примітно. Що я можу зробити, якщо вона виглядає так? Болісно типові.

10. Я думав про те, що Heath Ledger знайшов в ній, але я ніколи не прийшов до відповіді. Вона повинна бути хорошою особою. На фото нижче, вона молодша, ніж зараз (Віт впало в любов з так-і-со). Макіяж зазвичай приємний і ледь помітний.

р.

11. Макіяж точно нагадує 6 фото. Не подобається.

р.