1147
Сучасні поради
Інтернет-користувачі стали прогресивними, навіть їхні мами заохочуються активно брати участь у житті віртуальних громад. Таким чином, один з копірайтерів (спеціалістів у створенні рекламних слоганів та статей) попросив своїх старших мам брати участь у своєму проекті, що приносить масам базових прав мережного спілкування. Вона мала позувати з плакатами, які написані відмінними інструкціями для всіх, хто використовує соцмережі. Тепер користувачі Facebook, Twitter, Odnoklassniki, VKontakte є озброєними і небезпечними, оскільки вони знають, що може бути і не може бути зроблено в соціальних мережах. До речі, поради дуже добре і можна врахувати. На додаток до інструкцій в соціальних мережах є кілька інших цінних знаків.
Не кладемо «Погляд» на свій пост. Ви виглядаєте патологічно. й
«Дівчатий сон з хлопцями, які використовують фотошоп і маррі люди, які працюють з Excel. й
«Ніколи купуйте перший Apple продукт, чекайте наступного, щоб виправити помилки». ?
«Земля, справжні друзі ніколи не пишуться з днем народження на стіні. й
Не вірю, що все, що ви пишете на вашому блозі, є літературою. ?
«Не хвилюйтеся про кількість переглядів. Коментарі набагато важливіше. ?
«Аніон, який пише в статусі «Це ускладнений» означає «Щоб хтось краще».
р.
Відправити Якщо ви не бажаєте ніяких проблем.
«Трустні мене, слідчі не означають друзів. І навпаки. й
Пам'ятайте, люди, які мають іконки замість зображення профілю, насправді страшні. ?
р.
«Це не те, що вони говорять. Ваші діти ніколи не стануть вашими друзями в будь-якій соціальній мережі. ?
Не думаю, що кнопка перевантаження має можливість прискорити час. ?
"Прийміть запрошення бути друзями з матір'ю, якщо ви готові зробити самогубство. ?
Слухати син: Twitter є однаковим статусом на Facebook, тільки дивний. ?
Не кладемо «Погляд» на свій пост. Ви виглядаєте патологічно. й
«Дівчатий сон з хлопцями, які використовують фотошоп і маррі люди, які працюють з Excel. й
«Ніколи купуйте перший Apple продукт, чекайте наступного, щоб виправити помилки». ?
«Земля, справжні друзі ніколи не пишуться з днем народження на стіні. й
Не вірю, що все, що ви пишете на вашому блозі, є літературою. ?
«Не хвилюйтеся про кількість переглядів. Коментарі набагато важливіше. ?
«Аніон, який пише в статусі «Це ускладнений» означає «Щоб хтось краще».
р.
Відправити Якщо ви не бажаєте ніяких проблем.
«Трустні мене, слідчі не означають друзів. І навпаки. й
Пам'ятайте, люди, які мають іконки замість зображення профілю, насправді страшні. ?
р.
«Це не те, що вони говорять. Ваші діти ніколи не стануть вашими друзями в будь-якій соціальній мережі. ?
Не думаю, що кнопка перевантаження має можливість прискорити час. ?
"Прийміть запрошення бути друзями з матір'ю, якщо ви готові зробити самогубство. ?
Слухати син: Twitter є однаковим статусом на Facebook, тільки дивний. ?