1501
Курт Кобайн і Courtney Love
Всім відомо про любовну історію Курта Кобаїна і Courtney Love, яка тривала, але не так довго, але був надзвичайно цікавим для публіки. На камері записано кожен крок пари рок-музикантів, і вони просто жили за їх задоволення, не заперечуючи себе нічого. Алкоголь заливається, наркотики були захаращувальні столи, а дим сигарети вживають в легені. Але незважаючи на свою залежність, як Курт, так і Courtney були (Любо все ще) творчі люди. Вони не тільки музичні, але і створені картини. Я зателефоную їм картини на розтяжці, але що вони забарвлені, викликали багато хвилювання серед прихильників. Якщо я був психологом, я можу розповісти вам, що внутрішній світ художника був схожий на час написаний живопис, але я не психолог. Кожен має право думати. Тепер Курт вже не живий, але Courtney не перестає радувати лояльних шанувальників своїм кресленням.
Курт Кобайн креслення:
р.
Ця картина, як кілька попередніх, нагадує комічні книги. Я вгадаю курт, як і коми.
Це те, що відбувається, коли ви перетинаєте Elvis Presley і Alice Cooper. "Елвіс Коопер"
"Дата"
р.
Дуже, дуже своєрідний малюнок. Мабе Курт був під тим, що він створив його.
"Баби"
р.
Михаїл Джексон, який, до речі, добре звернувся.
І пара психічних картин:
5640701
Словацькі слова:
(Рівне)
р.
563653
Дочка Францію також слідують за своїми підступами. Художник.
Курт Кобайн креслення:
р.
Ця картина, як кілька попередніх, нагадує комічні книги. Я вгадаю курт, як і коми.
Це те, що відбувається, коли ви перетинаєте Elvis Presley і Alice Cooper. "Елвіс Коопер"
"Дата"
р.
Дуже, дуже своєрідний малюнок. Мабе Курт був під тим, що він створив його.
"Баби"
р.
Михаїл Джексон, який, до речі, добре звернувся.
І пара психічних картин:
5640701
Словацькі слова:
(Рівне)
р.
563653
Дочка Францію також слідують за своїми підступами. Художник.