Відмінність між бабуся і леді

Я часто дивую, що я буду. Я думаю, що час мені потрібен пластичний хірург, або принаймні хороший косметолог, технологія буде досить просунутий, що ми жінки назавжди забудуть, що зморшки, пігментні плями і муфта шкіри.

Незважаючи на те, що кожен з нас вікує у своєму роді - хто благородний, хтось не дуже. Все залежить від того, яка людина, яку ви перебували в житті – посмішка і яскрава (наскільки симпатична «промені» навколо очей старших людей здаються?) або сердитися і сультування (це назолабальні складки від коли-небудь висить вираз...). З кожним днем я хочу зануритися мої брови і вичавити губи, я думаю про це.

Я також стурбований питанням, коли я буду в дуже елегантному віці, що буде доречним і що не буде. Який одяг? Ювелірні вироби? Що про помади? І довге волосся?

Відповіді на всі мої питання були надані фотографом Нью-Йорка та блогером Ari Seth Cohen. Протягом декількох років він знімав стильних жінок і джентльменів (старих чоловіків і старих жінок не можна назвати їх мовою) віком від 70 до 98 років. Так, він просто ходив на вулицях Нью-Йорка, які шукають «додатковий кандидат». І моделі з великим задоволенням позитеся з ним!

Я дуже натхненний цими фотографіями!

3250Р. 3700Р.

1 999 р.

1990Р. 2199Р.

р.

1608795

р.

Габаритний зображення

,00 Р

р.

147767

р.

Р

р.

(Б)

р.

Габаритний зображення

Я розумію, звичайно, що стандарт життя в Європі відрізняється і рівнем доходу відрізняється. Хенце, «локальні» старі жінки мають горду поставу, і білосніжну посмішку, і блиск в очах, і почуття стилю, і юнацький ентузіазм. Особливо вражає те, що навіть переїзд з канатом, жінки знаходять силу зробити укладку, фарбувати губи, не забувати про аксесуари.