Свіжі цибулі

Дві весняно-літні зображення. Alyssa Lau (theordinaryianss.blogspot.com) був великий при парі ніжний спідниця з грубим в'язанням jersey і грубими черевики. Все подяки прогулянковий ремінь від Папи:-

Шифон спідниця sheinside
Сумка з фрагмою
В'язані трикотажні трикотажні міські наряди
Безкоштовне взуття
Стрічка батька
Румвайні кільця
karmaloop годинник

І другий погляд: красива сукня зі світом Зоа Г (thisisscreamingphoto-op.tumblr.com) з Лондона. Поєднання льотної сукні з грубою платформою підсилює ефект «непристойно».

Сукня Aquabyaqua
Браслет Topshop
Взуття H&m

Стиль Grunge від Frida (nyheter24.se/modette/fyndigt) з Швеції. Одягнена Жінка Голий чоловік Мені потрібні колготки або гольф, Frida.

Ромвай куртка
Домашнє плаття

Eugenia Appleboom (shemka.livejournal.com) in the cape and a прекрасний шарф. Знову тренд весни, яскраві шарфи прив'язані незвичайно. У фотографіях, але дуже російська.

Р

Angela (madamederosa.com) повернувся в її гіпсовий стиль, хоча вона одягнена всі в чорному кольорі.

Зара штани
Магазин Blazer
Зара футболка
Сумка для люстри
Пунта-Кана
Sandra Palomar сережки

, Україна

Р

Mysterious Atlantic-Pacific (atlantic-pacific.blogspot.com) з'явився в абсолютно простий спосіб. Але це простота солі. Штани торн, куртка фрі, смугасті верхи, човнове взуття, сумка пошти, ланцюги навколо шиї і багато ювелірних виробів. Вона має всі атрибути сучасної модниці. Ви можете сказати базовий стиль вулиці.

Куртка Tory Burch
Топ Сент Джеймс через Madewell
7ФАМ джинси
Сумка для тренерів
Giuseppe Zanotti взуття
Карен Векер окуляри
Max & Chloe намисто
Урожай Chanel brooch
Мішель, Девід Юрман, BR, GAP, Pomellato, YSL, Jcrew

3610Р. 4200Р.

Софія Єлисеєва (sophiesavenue.blogspot.com) слідувати новим тенденціям у всьому світі. Має гостро модний весняний парк, трубні чоботи і в'язаний светр.

Верхній шарф
Майкл Корс рукавички
Завантажувачі Asos
H&M намисто

1 999 р.

р.

З таким взуттям будь-який наряд перетвориться в досконалість. Luis Ebel як кот (misspandora.fr), натхненний 40-ми.

Плаття збір винограду OhMyLord
Alaïa черевики
Ритм DIY

р.

Габаритний зображення

Погляньте на 2012 Bouchra Jarrar Spring/Summer collection. Ось речі prêt-a-porter абсолютно стиль вулиці. Особливо це пальто. Я відсутні...

І ще одне пальто, але осінь-зима 2012 by Dries Van Noten. Це красива ідея. Я думаю, що це шовк. І буде красиво від оксамиту або оксамиту такого кольору.

І нова тенденція осінньо-зима 2012: жилети з прямим широким плечем. Балмен і Ізабель Марант. Абсолютно вулична мода.

Шикарні вулиці Парижа. Веб-сайт: www.sartorialist.com Ви повинні мати певну внутрішню свободу, щоб висловити себе через одяг: нічого зносного, без рамок, не схильності. Картини прості, але незабутні.