Щиро дякую!

Ця американська акторка відома більшості глядачів на серіалі. Звичайно, уважний глядача запам’ятовує свої ролі в кіно. Але ролі були переважно невеликими ("Од часом в Вегасі", "27 Весілля" та "Магатоличний", "Тоо Прохолоджувати для вас"). Але ріттер не дискурований. Відчуття не в її характері. Ріттер готовий розвивати і рухатися вперед.

1990Р. 2199Р.

По дорозі Ріттер є моделлю в минулому. Починала свою модельну кар’єру у віці 15 років. У резюме на журнал Філадельфія стиль описав себе як "високий, розумний, незручний і дуже худий". У віці 18 років Ріттер переїхав до Нью-Йорка, щоб переслідувати модельну кар'єру. З'явився в каталогах, оголошеннях для магазинів Нью-Йорк, Мілан, Париж і Токіо. Ріттер був модель протягом п'яти років. Вона також з'явилася на рекламу для Dr Pepper.
«Я помітив, коли я був молодий. Ось як я потрапив в кіно. Я не модель. Я не говорю, що це вимагає успіху!

20 Україна

У 2006 році вона з'явилась у виставі Broadway Theatre. Через два роки вона почала з'являтися в кіно. Завдяки поєднанню моделі зовнішнього вигляду та комічного подарунка Крістен Ріттер вдалося взяти участь у багатьох телевізійних і кінопроектах.

З фільму "Маганік":

У комедії "Too Cool для вас":

Вибрати 42 _

Ritter коментує, що вона часто отримує роль укусу в кіно. Але це не те, що вона є. Хоча вона любить грати трохи.

Я думаю, що мій характер був добре продуманий. Дуже суха і гостра, і я більш позитивна, життєрадісна людина. Це ще одна причина, яку я хочу зробити кіно: люди дивляться мене в іншому світлі, і я хочу показати різні типи і сторони персонажа. ?
Сцена від кращих друзів і дитини, для яких Ріттер написав сценарій:

"Вампіри" - це фільм 2012:

Крістен і Анна Фаріс:

з Alicia Silverstone:

Аліса Єва:

Ritter відігравала Карлос Родос у популярній молодіжній серії Gossip Girl. У 2010 році вона відіграла основну роль у фільмі Vampire. Картина буде випущена в 2011 році. В даний час він є starring в the sitcom Квартира 23.

Крістен на кришку:

Крістен Ріттер живе в Лос-Анджелесі, будинок багатьох популярних кіно акторів. Крістен також займається музикою в одному з перших рок-груп.

Затишна гнізда Ріттера:

«Я люблю самодостатні люди, і як ви знаєте, зовнішній вигляд не головне. Я люблю талановитих і смішних хлопців. ?