Новак Діжок

Чоловічий фінал нещодавно проведеного Grand Slam Australia Open був неймовірно красивим і фантастичним у його інтенсивності. Запекла битва за її тривалістю перевершила всі попередні записи Австралійських ТБ. Унікальний матч тривав майже 6 годин. І після його завершення два основних персонажа (і герої в самому героїчному розумінні слова) ледь стояли на ногах на урочистій церемонії нагородження. Але ніхто не подумав про те, щоб відмивати реальних термінаторів або суперменів Великого Теща. І першим серед кращих був знову Новак Діковик.

Новак Діжок

Для сезону 2011 Novak втратив тільки 6 матчів. Навіть великий Федерер не показує такого видатного стабільного результату.

506260 р.

Новак є п'ятиразовим переможцем турнірів Grand Slam, з 4 липня 2011 року він був офіційно визнаний першим стійкою у світі.

Новак Діжок

У лютому неймовірна Дзьоковська перемогла Премії Світу Лауре, або «Спорт Оскар». Новак отримав нагороду за кращий спортсмен 2011 року.

Новак Діжок р.

Новак, або Нол (все, що торкнеться прізви) є ідеальним комплексом, його висота становить 188 см, і надзвичайно харизматично. Кількість своїх шанувальників зростає щодня. Він називається «артистом на суді» або самим веселим тенісистом нашого часу. Він дуже любий або навіть не захоплений, як деякі любителі Федерера і Надал.

Новак Діжок

В результаті він був присвоєний псевдонімом Джокер (англійська жартувальник). З самого початку своєї кар'єри, чарівний Серб почав не тільки перемогти всі зірки, але і приносити їх. Ноль продемонстрував наш шараповський мотив і спів, як Шакіра. І після перемоги Сербії в Кубку Девіса Новак запровадив свою команду, щоб мати стрижку. Потім, поки його волосся виросло, він ніколи не вийшов без капелюха.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Новак Діжок

Новак є універсальним тенісистом, який може виграти на будь-якій поверхні.

Найвизначніша справа полягає в тому, щоб розповісти про вашу техніку, тому що ви закінчуєте на суді і не встигли зрозуміти, що робити.
Новак Діжок р.

Як я працюю на землі? Послужила тисячі кульок у навчанні. Все про тверду роботу, терпіння. Визначте себе на тверду роботу, яка з часом окупиться. Не секрет. Десять місяців роботи, і це результат.

Новак Діжок

Для кожного виграшного пункту Нол має власні обряди, які також прикрашають любителі та глядачів.

Djokovic смужки
Новак Діжок (доб. 3)

до 1 2 3 4 5+

Попадання.
Новак Діжок

Або просто танці.
Новак Діжок

Новак Діжок

Знову падає.
Новак Діжок

З 2005 року Новак побачила красу Олени Ріст, яка активно підтримує її коханця практично всіх матчів, слідуючи ним по всьому світу.

Новак Діжок

Новак Діжок

Недавно, з'явився іржам, який, нарешті, вирішив запропонувати свою руку і серце своїм найсвіжіших і красивих черлідерів.

Новак Діжок

617668

Новак Діжок

Весілля, ймовірно, відіграють свою гру. Роджер Федерер став більш спокійною після дітей. Може бути, я чекаю на мене.
Новак Діжок р.

Новак Діжок

1990Р. 2199Р.

На додаток до матрімональних планів Джоковицький має професійні амбіції: виграти, виграти і виграти. Принаймні у всіх турнірах Grand Slam.

Якщо я хочу бути кращим у світі, я повинен виграти більше Slams. Тому, моя мета не тільки добре виконувати на глині, але і показати найкращий результат в Роланд Гарросі.
Новак Діжок

Новак Діжок

Не хочу зупинитися. По-перше, потрібно залишатися здоровим і бути готовим до нових тестів. Я знаю, що з моїм грою я можу зробити добре на всіх поверхнях.
Новак Діжок

Новак Діжок р.

Якщо я виходив на суді з білим прапором, чому я б зробити це?
Новак Діжок р.