Кай Скодларіо

Kaya Scodelario - британська акторка і телеведуча. Відомий своєю роллю як Effie Stonem в проголошеному рядку «Hairsuckers». Кая народилася весною 1992 року в Лондоні, в сім'ї англійського і Бразильського. Її батьки розлучалися, коли вона була дуже молодий. З часів Кяї виросла з матір’ю, вона пізніше взяла її прізвище. Kaya також є флуентом у португальській мові.

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Школа Кайя не була легкою. Не тільки зробив дівчину комплекси про власну тонкість, але вона також постраждала від дислексії і блювоти від однокласників. Але все це не завадило її від створення гідної кар'єри в якості моделі. Вона з'явилася в Підліток Vogue, нейлон, Instyle UK, Elle UK, Dazed & Confused, Vogue. Її можна побачити в декількох музичних відео британською групою Plan B.

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо р.

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Kaya і Chase Crawford:

Кай Скодларіо Р

Коли Кай прийшов до лиття серії «Гарески» в 2007 році, вона була лише чотирнадцять років. Відчувається тим, що вона була наймолодшою серед претендентів на роль Еффі, вона вже збирається залишити, але вона помітила продюсером проекту і попросила читати кілька монологів.

Кай Скодларіо

950 р.

Кай Скодларіо

Я ніколи не бачив нічого подібного – серія про підлітків, для підлітків і створених самим підлітками. Дуже незвичайний. Про це був наш Всесвіт. Я виріс на влаштуванні, і я дуже щасливий бути серед хороших людей і друзів. Я не хочу, щоб претендувати, ми були ангели протягом останніх чотирьох років тому, що ми не були - ми робили божевільні речі і насолоджувалися ними, але це було найкращою можливою платформою будь-якого аспіратора. Чудова ярня.

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Після релізу на ТВ-екранах проекту «Hairsuckers», Kaya Scodelario був номінований на премію TV Quick у номінації «Краща акторка», а британський журнал FHM ставить на тринадцятому місці у списку «100 sexiest women in the world».

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

У 2009 році на фестивалі Sundance в рамках кінофестивалю «Moon 2112», який прем'єрував на фестивалі Sundance. У 2010 році Кая з'явилась як Пешет у виконанні блоґбустерської битви титанів. У квітні 2010 року Scodelario взяв участь у новому кіно адаптації оповідання «Вибір висоти».

Кай Скодларіо , Україна

У червні 2011 р. вона твіталася, що вона буде працювати з Dakota Fanning на "Вайл я живу". У центрі сюжету є підліткова дівчина, яка страждає від лейкозії. Вона робить список речей, щоб завершити до вмирання.

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Якщо говорити про особисте життя Kai Scodelario, то до 2009 року вона від Джека О'Connell - її партнер на серії "Hairsuckers". Тим не менш, це не може бути інакше – неможливо бути боком протягом років, а не розпочати роботу. Після зйомок серії, пара, як ви очікуєте, зламала. Хлопець і дівчина залишилася на дружніх умовах. На даний момент Kaya Scodelario — знайомства Еліота Тітензора, актора, який отримав популярність після участі в серії Shameless. Любителям не приховують своїх відносин і на всіх соціальних заходах з'являються разом.

Кай Скодларіо

Кай Скодларіо

Актриса живе на півночі Лондонської квартири і часто проводить час з черговою британською кінострічкою, Емма Ватсон.

Кай Скодларіо Габаритний зображення