Кай Скодларіо

Kaya Scodelario - британська акторка і телеведуча. Відомий своєю роллю як Effie Stonem в проголошеному рядку «Hairsuckers». Кая народилася весною 1992 року в Лондоні, в сім'ї англійського і Бразильського. Її батьки розлучалися, коли вона була дуже молодий. З часів Кяї виросла з матір’ю, вона пізніше взяла її прізвище. Kaya також є флуентом у португальській мові.

Школа Кайя не була легкою. Не тільки зробив дівчину комплекси про власну тонкість, але вона також постраждала від дислексії і блювоти від однокласників. Але все це не завадило її від створення гідної кар'єри в якості моделі. Вона з'явилася в Підліток Vogue, нейлон, Instyle UK, Elle UK, Dazed & Confused, Vogue. Її можна побачити в декількох музичних відео британською групою Plan B.

р.

Kaya і Chase Crawford:

Р

Коли Кай прийшов до лиття серії «Гарески» в 2007 році, вона була лише чотирнадцять років. Відчувається тим, що вона була наймолодшою серед претендентів на роль Еффі, вона вже збирається залишити, але вона помітила продюсером проекту і попросила читати кілька монологів.

950 р.

Я ніколи не бачив нічого подібного – серія про підлітків, для підлітків і створених самим підлітками. Дуже незвичайний. Про це був наш Всесвіт. Я виріс на влаштуванні, і я дуже щасливий бути серед хороших людей і друзів. Я не хочу, щоб претендувати, ми були ангели протягом останніх чотирьох років тому, що ми не були - ми робили божевільні речі і насолоджувалися ними, але це було найкращою можливою платформою будь-якого аспіратора. Чудова ярня.

Після релізу на ТВ-екранах проекту «Hairsuckers», Kaya Scodelario був номінований на премію TV Quick у номінації «Краща акторка», а британський журнал FHM ставить на тринадцятому місці у списку «100 sexiest women in the world».

У 2009 році на фестивалі Sundance в рамках кінофестивалю «Moon 2112», який прем'єрував на фестивалі Sundance. У 2010 році Кая з'явилась як Пешет у виконанні блоґбустерської битви титанів. У квітні 2010 року Scodelario взяв участь у новому кіно адаптації оповідання «Вибір висоти».

, Україна

У червні 2011 р. вона твіталася, що вона буде працювати з Dakota Fanning на "Вайл я живу". У центрі сюжету є підліткова дівчина, яка страждає від лейкозії. Вона робить список речей, щоб завершити до вмирання.

Якщо говорити про особисте життя Kai Scodelario, то до 2009 року вона від Джека О'Connell - її партнер на серії "Hairsuckers". Тим не менш, це не може бути інакше – неможливо бути боком протягом років, а не розпочати роботу. Після зйомок серії, пара, як ви очікуєте, зламала. Хлопець і дівчина залишилася на дружніх умовах. На даний момент Kaya Scodelario — знайомства Еліота Тітензора, актора, який отримав популярність після участі в серії Shameless. Любителям не приховують своїх відносин і на всіх соціальних заходах з'являються разом.

Актриса живе на півночі Лондонської квартири і часто проводить час з черговою британською кінострічкою, Емма Ватсон.

Габаритний зображення