Бар Палі.

Я думаю, що всі чули про Михайла Бей. Цей Голлівудський режисер спеціалізується на ефектних блогерах, які не сприяють критики, але люди все ще знаходяться в театрах на натовпі. «Armageddon», «Pearl Harbor», «Трансформери» є найвідомішим мозковим дзвоном Bay. Незважаючи на те, що його фільми висуваються на Золоту Малину, Bay вважається одним з найпопулярніших режисерів нашого часу. До речі, це до нього, що ми повинні бути вдячні за перегляд Росесу Мисливця-Білілію як акторка. Бая зрозуміла, що моделі на великому екрані виглядають щасливими, тому він вирішив запросити ще одну довголеговану діва, ізраїльську модель Бар Палі, до свого нового проекту.

Для Максима:

Габаритний зображення

На відміну від Rosie, Bar має мінімальний досвід екрану. У своїй батьківщині, Ізраїлі, вона порушила в невелику роль в серіалі Ахва Мевер Ла Піна; вона також має крихітні ролі в таких відомих проектах, як CSI: Crime сцена Нью-Йорк і як я ставити вашу матір. Але це не так, звичайно. Дякую за Bay, Бар зможе реалізувати свої приховані акторські таланти (якщо вона має їх, звичайно), адже майстер запросив її в лідерську роль у своєму новому проекті Біль і Успіху. Бар відіграє неправомірну назву Сабріна, яка прагне стати відомим актором. Тим не менш, є одна печера: хоча роль і головна жінка, час екрана Бар, швидше за все, не буде багато, тому що фокус буде на пригодах персонажів Dwayne Johnson і Mark Wahlberg. Це великий крок вперед у порівнянні з епізодами.

Бар в жахівці «Руїни» Медсестра)
р.

Як модель, Бар взяв участь в рекламних кампаніях Coca Cola, Цільова, Urban Outfitters, косметичний бренд Наполеон Пердис Косметика, пиво Budweiser, Bud Light, Equinox Gym, Пляж Bunny Swim Wear, Cadillac, Dantyne, шампанське Moet Chandon, виробник спортивних взуття Skechers і т.д. В даний час вона є однією з тих моделей, які особи відомі багатьом, але імена яких не є. Зйомка в бухті є великим шансом на ячмінь Paley, щоб стати більш відомим, і, можливо, щоб захопити хлопця, як Statham (Rosie може, і бар, що гірше?)

р.

3610Р. 4200Р.

До речі, його справжній вік Палі не рекламує. Відомо, що вона народилася 29 квітня. Ну, вона не схожа на стару леді.