4262
Цитати з відомих жінок
Це довгоочікуваний день для всіх дівчат. У календарі 8 березня в душі весни квартира сповнена приємного квіткового аромату і неважливо, що вікно пишне і морозне вітер. Щиро вітаємо всіх користувачів нашого сайту! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В цілому, перебування дівчаток і жінок з літерою столиці! Все, любов і любити!
Так само, як 23 лютого я вирішив зробити вибір котирування. Це котирування від красивих відомих жінок.
«Дізнайтеся, щоб використовувати мозок як спритно, як ваш порошок, а потім ви не можете більше не потрібно порошку.» Чоловіки відмітають смарт-жінки, красиві жінки набридають від натовпу своїми очима і тільки чарівні не забуті.
Софійський Лорен.
«Чи не важка робота, ніж шукати красиві з восьми ранку до дванадцяти днів. й
«Це краще бути несправедливим, ніж вірними без бажання бути. ?
- Мост Бардот
«Увімкнення краси повинна починатися з серця і душі, інакше косметика не допоможе. й
Щоб заспокоїти себе, коли болить, і не робити сцен, коли болить - це те, що ідеальна жінка.
- Коко Шанель
«Нехай повернутися до того, що ви вирішили залишити позаду. Неважливо, скільки вони просять вас, і незалежно від того, скільки ви хочете самі. Після того, як ви підкорили одну гору, починайте атаку іншого. ?
«Не хвилюватися, але хвилюватися. ?
- Марілін Монро.
«Дух зроблених жінок, які можуть любити їх, і приглушення, щоб вони могли любити чоловіків. й
до Як багато разів робить жінку в живому житті?
- Вчотирьох разів: перший весільний ніч, перший раз він обманює на чоловіка, перший раз він забирає гроші, перший раз він дає гроші.
до І чоловіка?
- Твіст: перший, коли другий не може, другий, коли перший не може.
- Фаіна Раневська
«Любо при бажанні кращих для людей, які ви любите, коли ви поставите свої інтереси і благополуччя над власними силами. Завжди.
Навіть сильні люди потребують сильного плеча. Про жінок і чоловіків
- Анджеліна Джолі.
«Воістину красиву жінку завжди подобаються іншим жінкам і людям в цілому. Вона не приймає конкурентів, інтригу і вілли. ?
- Шарон камінь.
р.
«Це краще вмирати, ніж жити на колінах. ?
- Дельори Ібаррі
12
«Чи не соромтесь ваших форм. Все Бог дав вам прекрасне. І якщо це красиве, потрібно підкреслити форми. Головне - зробити це грамотно і смачно. ?
- Евеліна Хромченко
71091,000р.
Щоб зрозуміти, як ви живете, ви повинні жити. Не думати про це, але жити з ним.
- Helena Bonham Картер.
«Нехай нехай твій сердечок, інакше ви будете мати проблеми. ?
Х'юстон.
Якщо жінка показує характер, то кажуть про неї: «Небезпечна жінка». Якщо людина показує характер, то скажеш про нього: «Це хороший хлопець. й
- Маргарет Течер.
Щоб зробити губи красивими, скажіть хороші слова. Для ваших очей, щоб бути красивими, променувати добре. Краса жінки не в її одязі, її фігура або її волосся. Краса жінки в очах тому, що її очі є шлюзом до серця, де любов життя. ?
- Audrey Hepburn.
«Для жінки краси більш важливо, ніж розум, адже це легше для чоловіка виглядати, ніж думати. ?
- Марлен Дітріх
«Коли я не маю ворогів, то я знаю, що я гідний. й
- Марія Калас.
, м. Київ
«Життя не є небесним, ви не повинні бути досконалими. ?
- Gia Karangi.
«Це набагато простіше зробити людей, ніж сміятися. ?
- Вівіен Лей
Р
«Любовість і почуття бути небажаним – найгірший вид бідності. ?
- Мати Тереса.
«Любо це найкращий макіяж. ?
- Гіна Лоллобріда.
3250Р. 3700Р.
"Аніон, який хоче досягти чогось, повинен працювати важко. ?
- Мерил Стереп.
р.
Я ніколи не сказав: "Я хочу бути самотніми." Я просто сказав: "Я хочу бути лівою," і це не те саме.
Грета Гарбо.
Якщо ви не любите себе, ніхто не закохує вас. Ви повинні любити себе. ?
- Алла Пугачєва
«Захист і небезпека може вирішити будь-яку проблему. ?
Грейс Келлі.
р.
«Я мати і мати ніколи не один. ?
- Катерина Деневве.
Так само, як 23 лютого я вирішив зробити вибір котирування. Це котирування від красивих відомих жінок.
«Дізнайтеся, щоб використовувати мозок як спритно, як ваш порошок, а потім ви не можете більше не потрібно порошку.» Чоловіки відмітають смарт-жінки, красиві жінки набридають від натовпу своїми очима і тільки чарівні не забуті.
Софійський Лорен.
«Чи не важка робота, ніж шукати красиві з восьми ранку до дванадцяти днів. й
«Це краще бути несправедливим, ніж вірними без бажання бути. ?
- Мост Бардот
«Увімкнення краси повинна починатися з серця і душі, інакше косметика не допоможе. й
Щоб заспокоїти себе, коли болить, і не робити сцен, коли болить - це те, що ідеальна жінка.
- Коко Шанель
«Нехай повернутися до того, що ви вирішили залишити позаду. Неважливо, скільки вони просять вас, і незалежно від того, скільки ви хочете самі. Після того, як ви підкорили одну гору, починайте атаку іншого. ?
«Не хвилюватися, але хвилюватися. ?
- Марілін Монро.
«Дух зроблених жінок, які можуть любити їх, і приглушення, щоб вони могли любити чоловіків. й
до Як багато разів робить жінку в живому житті?
- Вчотирьох разів: перший весільний ніч, перший раз він обманює на чоловіка, перший раз він забирає гроші, перший раз він дає гроші.
до І чоловіка?
- Твіст: перший, коли другий не може, другий, коли перший не може.
- Фаіна Раневська
«Любо при бажанні кращих для людей, які ви любите, коли ви поставите свої інтереси і благополуччя над власними силами. Завжди.
Навіть сильні люди потребують сильного плеча. Про жінок і чоловіків
- Анджеліна Джолі.
«Воістину красиву жінку завжди подобаються іншим жінкам і людям в цілому. Вона не приймає конкурентів, інтригу і вілли. ?
- Шарон камінь.
р.
«Це краще вмирати, ніж жити на колінах. ?
- Дельори Ібаррі
12
«Чи не соромтесь ваших форм. Все Бог дав вам прекрасне. І якщо це красиве, потрібно підкреслити форми. Головне - зробити це грамотно і смачно. ?
- Евеліна Хромченко
71091,000р.
Щоб зрозуміти, як ви живете, ви повинні жити. Не думати про це, але жити з ним.
- Helena Bonham Картер.
«Нехай нехай твій сердечок, інакше ви будете мати проблеми. ?
Х'юстон.
Якщо жінка показує характер, то кажуть про неї: «Небезпечна жінка». Якщо людина показує характер, то скажеш про нього: «Це хороший хлопець. й
- Маргарет Течер.
Щоб зробити губи красивими, скажіть хороші слова. Для ваших очей, щоб бути красивими, променувати добре. Краса жінки не в її одязі, її фігура або її волосся. Краса жінки в очах тому, що її очі є шлюзом до серця, де любов життя. ?
- Audrey Hepburn.
«Для жінки краси більш важливо, ніж розум, адже це легше для чоловіка виглядати, ніж думати. ?
- Марлен Дітріх
«Коли я не маю ворогів, то я знаю, що я гідний. й
- Марія Калас.
, м. Київ
«Життя не є небесним, ви не повинні бути досконалими. ?
- Gia Karangi.
«Це набагато простіше зробити людей, ніж сміятися. ?
- Вівіен Лей
Р
«Любовість і почуття бути небажаним – найгірший вид бідності. ?
- Мати Тереса.
«Любо це найкращий макіяж. ?
- Гіна Лоллобріда.
3250Р. 3700Р.
"Аніон, який хоче досягти чогось, повинен працювати важко. ?
- Мерил Стереп.
р.
Я ніколи не сказав: "Я хочу бути самотніми." Я просто сказав: "Я хочу бути лівою," і це не те саме.
Грета Гарбо.
Якщо ви не любите себе, ніхто не закохує вас. Ви повинні любити себе. ?
- Алла Пугачєва
«Захист і небезпека може вирішити будь-яку проблему. ?
Грейс Келлі.
р.
«Я мати і мати ніколи не один. ?
- Катерина Деневве.