Цитати з відомих жінок

Це довгоочікуваний день для всіх дівчат. У календарі 8 березня в душі весни квартира сповнена приємного квіткового аромату і неважливо, що вікно пишне і морозне вітер. Щиро вітаємо всіх користувачів нашого сайту! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В цілому, перебування дівчаток і жінок з літерою столиці! Все, любов і любити!

Так само, як 23 лютого я вирішив зробити вибір котирування. Це котирування від красивих відомих жінок.

«Дізнайтеся, щоб використовувати мозок як спритно, як ваш порошок, а потім ви не можете більше не потрібно порошку.» Чоловіки відмітають смарт-жінки, красиві жінки набридають від натовпу своїми очима і тільки чарівні не забуті.

Софійський Лорен.

«Чи не важка робота, ніж шукати красиві з восьми ранку до дванадцяти днів. й

«Це краще бути несправедливим, ніж вірними без бажання бути. ?

- Мост Бардот

«Увімкнення краси повинна починатися з серця і душі, інакше косметика не допоможе. й

Щоб заспокоїти себе, коли болить, і не робити сцен, коли болить - це те, що ідеальна жінка.

- Коко Шанель

«Нехай повернутися до того, що ви вирішили залишити позаду. Неважливо, скільки вони просять вас, і незалежно від того, скільки ви хочете самі. Після того, як ви підкорили одну гору, починайте атаку іншого. ?

«Не хвилюватися, але хвилюватися. ?

- Марілін Монро.

«Дух зроблених жінок, які можуть любити їх, і приглушення, щоб вони могли любити чоловіків. й

до Як багато разів робить жінку в живому житті?

- Вчотирьох разів: перший весільний ніч, перший раз він обманює на чоловіка, перший раз він забирає гроші, перший раз він дає гроші.

до І чоловіка?

- Твіст: перший, коли другий не може, другий, коли перший не може.

- Фаіна Раневська

«Любо при бажанні кращих для людей, які ви любите, коли ви поставите свої інтереси і благополуччя над власними силами. Завжди.

Навіть сильні люди потребують сильного плеча. Про жінок і чоловіків

- Анджеліна Джолі.

«Воістину красиву жінку завжди подобаються іншим жінкам і людям в цілому. Вона не приймає конкурентів, інтригу і вілли. ?

- Шарон камінь.

р.

«Це краще вмирати, ніж жити на колінах. ?

- Дельори Ібаррі

12

«Чи не соромтесь ваших форм. Все Бог дав вам прекрасне. І якщо це красиве, потрібно підкреслити форми. Головне - зробити це грамотно і смачно. ?

- Евеліна Хромченко

71091,000р.

Щоб зрозуміти, як ви живете, ви повинні жити. Не думати про це, але жити з ним.

- Helena Bonham Картер.

«Нехай нехай твій сердечок, інакше ви будете мати проблеми. ?

Х'юстон.

Якщо жінка показує характер, то кажуть про неї: «Небезпечна жінка». Якщо людина показує характер, то скажеш про нього: «Це хороший хлопець. й

- Маргарет Течер.

Щоб зробити губи красивими, скажіть хороші слова. Для ваших очей, щоб бути красивими, променувати добре. Краса жінки не в її одязі, її фігура або її волосся. Краса жінки в очах тому, що її очі є шлюзом до серця, де любов життя. ?

- Audrey Hepburn.

«Для жінки краси більш важливо, ніж розум, адже це легше для чоловіка виглядати, ніж думати. ?

- Марлен Дітріх

«Коли я не маю ворогів, то я знаю, що я гідний. й

- Марія Калас.

, м. Київ

«Життя не є небесним, ви не повинні бути досконалими. ?

- Gia Karangi.

«Це набагато простіше зробити людей, ніж сміятися. ?

- Вівіен Лей

Р

«Любовість і почуття бути небажаним – найгірший вид бідності. ?

- Мати Тереса.

«Любо це найкращий макіяж. ?

- Гіна Лоллобріда.

3250Р. 3700Р.

"Аніон, який хоче досягти чогось, повинен працювати важко. ?

- Мерил Стереп.

р.

Я ніколи не сказав: "Я хочу бути самотніми." Я просто сказав: "Я хочу бути лівою," і це не те саме.

Грета Гарбо.

Якщо ви не любите себе, ніхто не закохує вас. Ви повинні любити себе. ?

- Алла Пугачєва

«Захист і небезпека може вирішити будь-яку проблему. ?

Грейс Келлі.

р.

«Я мати і мати ніколи не один. ?

- Катерина Деневве.