Легендарна модель

Polina Porizkova (або Paulina) є одним з перших моделей з Чехії, щоб завоювати світовий подіум. У 1992 році вона була визнана «одною з найкрасивіших жінок» журналу і вона була включена до списку «50 найкрасивіших людей» людей. вона також перша дівчина з Східної Європи, щоб досягти найвищого статусу моделі.

3250Р. 3700Р.

Дитина Павла була досить складною. Але було тоді, що характер Порізкова був загартований. Вона навчалася подолати труднощі і досягти поставлених цілей. Дякую за красу і щасливий час, Порізкова колись отримав щасливий квиток. Один з своїх друзів, намагаючись отримати роботу як фотографа в агенції, запропонував свою роботу, яка була Прішкова. Саме тут, що краса дівчини і відмінні дані моделі помітили, і незабаром молода дівчина вже стала її сходженням в Парижі. Як згадувала себе Поризкова, «понад кілька тижнів я був в Парижі», і через два тижні через 15-річну дівчину, яка стала моделлю ніч на ніч з'являється на її першу кришку популярного журналу дівчата 20 Анс.

Я думав, що кожна дівчина почала займатися журналом, охоплює з першого дня своєї кар'єри. Я не знаходився про це.

У зв'язку з тим, що лише кілька були присуджені таку честь, і повністю неспроможна в законах модельної галузі, Pauline навіть не усвідомило, наскільки швидко її зростання виявилося. На початку 1980-х років полонина поширилася до США, коли вона зірвала в купальниках для спорту Ілюстровано. Дівчина швидко завоював своє місце в світі моди і на початку вісімдесят дев'ятих її фото з'явилися в найвідоміших журналах.

Тим не менш, її моделювання кар'єру був тягар.

Люди часто шокують, коли я кажу, що я люблю гроші, які моделюють приносить, але я не знаю моделювання. Але немає нічого креативного про просто стоячи перед камерою

Не дивно, коли Паулін віддав сина в '93, вона потурбувала свою модельну кар'єру. А замість цього вона звернулася до кіноіндустрії. Разом з Джонні Депп, юна Порізкова відіграла на Кустурці у фільмі Arizona Dream. Далі були кілька більш акторських робіт. І в 2000 році вона відіграла важливу роль у кримінальному стрічці «Партнери». На додаток до роботи перед камерою є режисер і сценарист. Однак в обох цих якостях вона виконала тільки один раз. Порізкова відома як автор книг.

з моделлю та акторкою Liv Tyler:

На сьогоднішній день Polina Porizkova одружений з музичним актором Rick Okazek, в сім'ї двох дітей. Її чоловік був лідером автомобілів. По дорозі Паулін зірвав у кліп-драйві цієї групи.

Порізкова і Рік Okazek був щасливий одружений протягом багатьох років. Але для багатьох це ще не зрозуміло, як музикант міг виграти серце такої чудової жінки.

Полина також взяла участь у виставці «Топ Американська модель» як почесного члена журі від 10 до 12 сезонів.

р.

За словами ромерів, Порізков був «розміщений з шоу», оскільки Поліна дозволила критикувати Тиса Банки.

Незважаючи на те, що модельний бізнес не привезла Porizkova багато задоволення, вона радий пам'ятати час, коли вона була модель.

«Це чудовий час для моделей. Зараз модна промисловість змінила багато і не за краще. Стандартний розмір є нульовим, і ніхто, але ці анорексічні вішалки можуть вписуватися. Якщо на природі у вас немає цієї безглуздої тонкості, то заради роботи ви просто змушені сидіти на жорстокій дієті, і це зовсім не добре.