Фото Ana Beatrice Barros

29-річний бразильський супермодель Ana Beatrice Barros має вигляд, який викликає захоплені погляди, так як така краса в моделі світу не може бути знайдена з вогнем протягом дня. Зараз кожен обсесував з андрогним, але Ана – це просто «геній чистої краси», адже на її зовнішній вигляд немає нічого маскуліну. вона має красиву жіночну фігуру і красиві риси обличчя, завдяки чому вона стала ангелом VS. Хоча її найкращий друг Alessandra Ambrosio також є ангелом Victoria's Secret, я все ще не можу зрозуміти, як він був прийнятий, і навіть лівий (Ana, на відміну від Ales, не є ангелом).

З її даними Ана повинна бути вдячна її родичам, так як кров португальських, іспанських і італійських потоків в ній, що, як ви знаєте, веде до дуже красивих людей. Я думаю, що це одна з найбільш незаслужених моделей нашого часу, але я не спору, що VS показує, що я бачив скелястого обличчя. Можливо, в емоційності і різноманітності і лежить секрет успіху її менш милих подруг, що включає не тільки Амбросіо Алесандра, але і Gisele Bundchen з Isabelle Fontana.

р.

(доб. 3)