1646
Шайа ЛаБаф
1,1 км Прес-центр «Трансформери» Фоксовий роман і втомився від постійного стрибка і чуток, актор вирішив зробити все і в середині минулого року. актор прийняв, що він дійсно відхилений від тих, хто вирішив коротко брати участь з Брайаном Остіном Гріном.
«Погляд, ви витрачаєте шість місяців на набір з ким-небудь, хто звик до тебе, і ви будете любити їх.» Я ніколи не розумію поділ праці та життя в такій ситуації. Але час я провів з Меганом - наш бізнес, і я думаю, що ви бачите, що хімія на екрані.
2,2 км Шиа зношує контактні лінзи як для краси, так і тому, що він має поганий зір. Актор має три пари лінз: синій, зелений і регулярний.
3. У Під час трьох тату на тілі Шая (перший на його зап'ясті - напис «1986-2004», другий на лівому плечі - це друк лапок, а третій на лівій стороні - ручний ручний лист), який планує зробити ще кілька.
4. У Його незвичайне ім'я Шиа отримав від дідусь. Багато людей, які ще не можуть вимовляти її правильно.
5. Умань Шиа вважає себе спортсменом, як він любить серфінг і велосипед.
6. Жнівень Шиа – єврейський, але він святкує не тільки Ганукка, але й Різдво.
7. Про нас Актор відповідає, що він любить мексиканську кухню і мрії дівчини, яка може приготувати смачні мексиканські страви.
8. У LaBeouf не вирощував в таких процвітаючих сім'ях, як це може здатися на перший погляд. Анонімні зустрічі, бо батько Джеффрі був звик до алкоголю та наркотиків. Батько не хотів залишити сина з матір'ю, тому він взяв його з ним.
9. Навігація Хобі Шахі – зробити самостійні короткі фільми з друзями.
р.
10. Його другий батько і наставник в акторській професії Шиа називає батько Анджеліна Джолі Джон Войга, з яким він грав у більш ніж одному фільмі.
11. Шиа – єдина дитина циркового клоу і танцюриста нічного клубу.
12. У актора є розмір 45 нога.
р.
13. улюблений вихованець LaBeouf - Brando's бульдог.
14. Улюблений LaBeouf Actor: Джек Чорний
15.00 р. Улюблений фільм: Дум і Думбер
16.00 р. Колір: червоний
17.00 р. Ім’я актора перекладається на «Танк Боже для яловичини». й
18 років вона друзів з музикантом Kid Cudi.
19.00 р. Шиа не байдужа до голлівудських акторів. Він віддав не тільки Меган Фокса, але і Карі Мульліган, з яким, на жаль, або непристойно, він зламав.
«Я люблю її. Я думаю, що вона дивна людина і неймовірна актриса. Ми ще друзі. Але я не хочу все назад, і ні б вона не буде – нехай все йде так.
20. Батько Шиа провів кілька років в тюрмі для ріпаку.
55175250
21. She's Знайомства стиліст Caroline Fo.
р.
22. У одному з інтерв’ю зірку «Трансформерів» відповіли, що він побив свою колегу на встановленому в кінофільмі «п'яний район у світі» Том Хардій. Шиа заявив, що він не схожий на жарти Хардя у своєму напрямку, а також його манічна пристрасть до дорогих автомобілів, тому він вирішив, що хлопець повинен бути вчителем. LaBeouf додав, що він вийшов з ладу.
Важкий не поганий, щоб бути rude до мене.
До речі, фільм виходить цього року.
«Погляд, ви витрачаєте шість місяців на набір з ким-небудь, хто звик до тебе, і ви будете любити їх.» Я ніколи не розумію поділ праці та життя в такій ситуації. Але час я провів з Меганом - наш бізнес, і я думаю, що ви бачите, що хімія на екрані.
2,2 км Шиа зношує контактні лінзи як для краси, так і тому, що він має поганий зір. Актор має три пари лінз: синій, зелений і регулярний.
3. У Під час трьох тату на тілі Шая (перший на його зап'ясті - напис «1986-2004», другий на лівому плечі - це друк лапок, а третій на лівій стороні - ручний ручний лист), який планує зробити ще кілька.
4. У Його незвичайне ім'я Шиа отримав від дідусь. Багато людей, які ще не можуть вимовляти її правильно.
5. Умань Шиа вважає себе спортсменом, як він любить серфінг і велосипед.
6. Жнівень Шиа – єврейський, але він святкує не тільки Ганукка, але й Різдво.
7. Про нас Актор відповідає, що він любить мексиканську кухню і мрії дівчини, яка може приготувати смачні мексиканські страви.
8. У LaBeouf не вирощував в таких процвітаючих сім'ях, як це може здатися на перший погляд. Анонімні зустрічі, бо батько Джеффрі був звик до алкоголю та наркотиків. Батько не хотів залишити сина з матір'ю, тому він взяв його з ним.
9. Навігація Хобі Шахі – зробити самостійні короткі фільми з друзями.
р.
10. Його другий батько і наставник в акторській професії Шиа називає батько Анджеліна Джолі Джон Войга, з яким він грав у більш ніж одному фільмі.
11. Шиа – єдина дитина циркового клоу і танцюриста нічного клубу.
12. У актора є розмір 45 нога.
р.
13. улюблений вихованець LaBeouf - Brando's бульдог.
14. Улюблений LaBeouf Actor: Джек Чорний
15.00 р. Улюблений фільм: Дум і Думбер
16.00 р. Колір: червоний
17.00 р. Ім’я актора перекладається на «Танк Боже для яловичини». й
18 років вона друзів з музикантом Kid Cudi.
19.00 р. Шиа не байдужа до голлівудських акторів. Він віддав не тільки Меган Фокса, але і Карі Мульліган, з яким, на жаль, або непристойно, він зламав.
«Я люблю її. Я думаю, що вона дивна людина і неймовірна актриса. Ми ще друзі. Але я не хочу все назад, і ні б вона не буде – нехай все йде так.
20. Батько Шиа провів кілька років в тюрмі для ріпаку.
55175250
21. She's Знайомства стиліст Caroline Fo.
р.
22. У одному з інтерв’ю зірку «Трансформерів» відповіли, що він побив свою колегу на встановленому в кінофільмі «п'яний район у світі» Том Хардій. Шиа заявив, що він не схожий на жарти Хардя у своєму напрямку, а також його манічна пристрасть до дорогих автомобілів, тому він вирішив, що хлопець повинен бути вчителем. LaBeouf додав, що він вийшов з ладу.
Важкий не поганий, щоб бути rude до мене.
До речі, фільм виходить цього року.