Ginnifer Goodwin вражає своєю елегантністю. На щастя, її одяг, її коротка стрижка змушує її виглядати більше і більше, як фея. Роки не зіпсували її зовнішній вигляд і фігуру. Але вони зробили, і до них додали. Так, особисто, я люблю Goodwin більше, ніж я зробив чотири роки тому. Що таке Ginnifer?
«Перший, я змінив свої звички харчування ... Я був непристойною дитиною і я відчув непристойний. В перший раз мій мама приготував мене обід, я трахнув в сльози, бо овочі були зеленими, і я раптом думав, що мій мама збирався помирати мене до смерті.
р.
Природно, без закусок швидкого харчування і тістечок.
Я був членом Weight Watchers протягом 23 років і тепер я повернувся туди. Це єдине, що на планеті, що не робить вас непоганим. В цілому я ніколи не мав занадто серйозних проблем з зайвою вагою, але це важко для мене, щоб заперечувати себе щось. Тоді я хочу допомогти повернутися на трек і zipping моїх джинси знову. ?
р.
р.
Плюс, Ginnifer знає, що вона хоче виглядати як і скільки вона хоче зважити.
«Я дуже специфічна фігура... Я мав цю конкретну фігуру на 12 років, і коли я зважаю, що я відчуваю себе добре, я сповнена енергії. . . ?
Фільми, де Ginnifer відчував себе комфортно на її масі:
р.
Балет допомагає їй підтримувати хорошу фізичну форму:
«Я просто люблю балет! У Нью-Йоркському балеті, і вона має своєрідний гібрид балету і Пілатса. І тепер я піду до долини тренажерний зал.
Це його. Тож хто думає, що стрункість настає на хвилі чарівної палички. Навіть зірки повинні потіти до втрати ваги.
р.
р.
«Я не люблю стегна. Навіть коли я отримую настільки тонким, що я шукаю себе в дзеркалі і скажімо, "Гінні, ти занадто худий!", мій стегна все ще з мене. Але насправді, коли я був молодий, я займався фігурним катанням, балетом, верхова їзда. І коли ви робите всі ці розумові стрибки на фігурному ковзанні, ваші стегна накачуються багато.
Я все ще впевнений у собі. Я можу дати собі слабкість 6 місяців і отримати додаткові фунти. У мене є абсолютно дивовижний стиль, коли ви повинні приховати щось, що ви не хочете показати. Єдиний виняток - одна річ: купальник. Неважливо, що мій організм виглядає так, я не зношуючи купальника перед іншими людьми. ?
Основні поради Ginnifer:
Моя мама завжди навчила мене слухати мій тіло.
До речі, Ginnifer любить яскраві речі.
“Для мене, одяг, як розширення себе, і правда, що я, за визначенням, досить життєрадісна людина.” Я багатобарвна людина, і яскраві кольори покращують настрій. ?
, доб. 724
Я щасливий романтичний! Коли я в здорових відносинах, я відчуваю себе більш безпечним, більш живим, більш здатним і більш відкритим.
Goodwin і її хлопець Joey Kern:
І трохи більше про Ginnifer:
Роль Маргена Хеффмана в серії «Велика любов» каналу HBO зробила дівчину знаменитою. У районі, де Дженніфер виріс, її назва виражена «Гіннійфер». Саме тому дівчина взяла в дію псевдонім Гінефер. Актор отримав ступінь бакалавра образотворчого мистецтва від коледжу образотворчого мистецтва Бостонського університету. Вивчав театральне мистецтво. Зараз біографія Goodwin не має десятків фільмів. У 2003 році аудиторія побачила її у фільмі «Мона Ліса посмішка», яка відіграла вирішальну роль у долі акторки.
Р