Павло Веслі.

Так багато статей про красу на VeV.ru – і так кілька постів про красивих хлопців, які я знаходжу в ліберкульозі, це несправедливе трохи. Познайомитися, що в будь-якому кіно/серії повинен бути один секс-символ - жінка для чоловічої частини аудиторії і, відповідно, чоловік для прекрасної статі. Якщо ви берете серію The Vampire Diaries, які я дивився кілька епізодів недавно, то виходить, що є два красивих хлопців - Ian Somerhalder і Paul Wesley. Яка увага, але якось виявилося, що Іан став абсолютним секс-символом серії, але Павло залишився на бокових лініях. Чому це? Недолік харизми або таланту? Я не бачив цілого ряду, але ті, що я бачив Павло добре. Не скидати, звичайно, але не гірше Яну. Я думаю, що я почав зустрітися в реальному житті з виконавцем головної жіночої ролі Ніна Добрев. PR, ви знаєте. Я даю вам зуба: якщо Павло перекручений Ніною, всі знайдуть на нього.

р.

р.

93226734

Не встигнути потрапити в потік. Якщо ви подивитеся на фільмографію цього 29-річного актора (це справжня прізвища, до речі, Василевський - батьки Павла переселенці з Польщі). У 2005 році актор офіційно змінив свою прізвищу, а потім там, крім Стефана Салаватора в ДВ - невеликогабаритних або не менше, ніж приступних ролях. Павло має зірвати у багатьох продакшн-проектах - Crime Scene, 24 Година, Законодавство та порядок, Секрети Малвілла, Lonely Hearts - але це всі епізоди або крихітні ролі. По дорозі, майстер-клас Павла вже 12 років. У цей час можна було закрутити, але, очевидно, виробник Павло не знає, як збити ролі для нього. За 2012 рік видається тільки один фільм з Павлом - британська низькотемпературна плівка берегова дискотека. І він не має головної ролі.

р.

Я не вірю, що Павло не намагається досягти більше, він амбітний хлопець. А що пощастило? Можливо, це покарання для позбавлення від імені сім'ї? Павло пояснив, що рішення змінити своє ім’я в Веслі:

«Василевський» – це така складна назва, яка вимовляє! Моя сім'я не розуміла мене, захопивши щось більш синором, тому я зробив.
Будди, був визнанням останнього імені коли-небудь перешкодою кар'єрі? Наприклад, Benedict Cumberbatch тепер добре)

Не пізно для романів Павла. Актор одружився з Torrey DeVito, який також грає в The Vampire Diaries, вторинний характер. Гарненька леді, але це не Nina Dobrev.

доб. 2

Павло близько 30, і в принципі він ще може мати великий фільм. З серії, але є їх. Але це робить великі зусилля і трохи удачі. Я дуже сподіваюсь, що Павло виходить з тіні Somerhalder. Після всього, хлопець дуже...