Сяє і росте, як дріжджі!

Що нам потрібно:

1. Кіннамон. Для збільшення кровообігу використовується тим самим супроводжуючий ріст волосся і зміцнення.

2. Мед. Маски, які включають мед, допомагають з багатьма недугами, пов'язані з волоссям. Просто втирайте мед на волосся один раз щодня, щоб запобігти сухість і випадання волосся. З цим застосуванням меду ваше волосся стане гладкою і блискучою.
3. Яйця (жовтка). Як тільки використовувати жовток, але я використовую обидва.
Білок: Яєчні білі маски можна використовувати для догляду за будь-яким типом волосся і зробити його більш міцним і здоровим, поліпшення структури волосся і прискорення росту волосся. Міститься в яєчних білих компонентах може запобігти крихкості і перерізу волосся, гладкі структури волосся, що дає їм більш добре затінений вигляд.
- Жовтий: Завдяки високому вмісту корисних компонентів жовток незамінний як складова в багатьох харчових масках для волосся і шкіри. Має незнімну харчову користь, а також виконує функцію сполучної речовини і розчинення речовини. Ідеально підходить для поліпшення консистенції будь-якої косметичної маски при наданні додаткового живлення.
4. У Олія Бурпе. Всім відомо про корисні властивості цієї олії, тому я не буду говорити багато про це. Застосовується для вирощування і зволоження волосся.

1 ст. ложка кориці змішують з 1,5-2 ст. ложки меду додають яйце і масло (за бажанням у мене є десь дві ложки) і все ретельно перемішують. Я кладаю в мікрохвильовці близько 20 секунд (при цьому, яйце не встигне варити, але всю суміш зігріє). Спробуйте нагрів протягом 5 секунд, щоб не зіпсувати суміш.

Кориця може бути запечена, особливо якщо тільки придбаний і перший відкритий пакет (циннамон в ньому свіжий і не втратив його печіння), але я якось не помітив це, я використовую, і не спалювати багато.
Затримайте стільки, скільки ви можете. Якщо вона прогрівається протягом 15 хвилин, якщо це ненадійна або не відчувається стільки, скільки ви хочете. Я зазвичай тримати годину.
Потім змивається шампунем 2 рази.

Підсумок: волосся блискучий, м'який і oo дуже смачний запах кориці навіть у сухому вигляді. (У мене є запах кориці, який проходив навіть після третьої «волошки».)