1718
Вулична мода в Казахстані
Aibina Yeshkeeva (misspanda-misspanda.blogspot.com) є золотою дівчиною в Казахстані. Я недавно відкрив моду. Головне хобі в житті розглядається математика. Зразковий студент, модний, любить плавання. Атлет, краса, модниця.
Куртка PULL & BEAR
р.
Кільце ACCESORIZE
р.
р.
р.
Підвіска ACCESSORIZE
АКСЕСУАРИ Кільце
р.
Пажама:-
8218918
Чорний класичний
,00 гривня
18729879
р.
Для старшої шкільної дівчинки вона пошита трохи дорослим. Але все ще досить.
Габаритний зображення
Модні блогери Казахстану часто не постають. Наприклад, Аміна Алагузова (художня регенерація.blogspot.com). Я шкода. Вона називає себе цехолічною. Але які стильні крамниці.
ПІНКО взуття
Prada чоботи
КАТЕСЬКІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВИСТАВКИ
р.
Минулі холодні всі колядки з олією, лижами і сніжинками, і вона з вирощеною Умкою.
Топмен светр
Dana не має блогу. Я сподіваюся не довго, нудні зображення.
Спідниця шкіра NANING9
Сумка для сашель Кембриджа
Шорти ACNE
р.
Ще один блогер з Казахстану без блогу Fuck the World_ DreSS вгору і ShiNe. Це буде цікаво побачити, що повідомлення Nick є перспективним, але зображення практично досягнуто.
Дію спідниця
ДИЯ кольє
р.
66664,00 Р
Наташа (nash-baby.tumblr.com) вже з'явився в старовинному образі, натхненному романами 19 століття. Сьогодні – зображення зустрічі весни. Вона завжди зарезервована, її банти продумані, що не вистачає ехо... Зовнішня - прояв внутрішнього.
р.
ЗАРА спідниця
Блузка ZARA
Сумка Topshop
Оля Шахи (chessxo.blogspot.com) на відпочинок в ОАЕ. Зробіть спокійний вигляд.
Forever 21 светр
Плаття No NAME
БОЛЬНИЦЯГА Сумка
р.
Це те, що діти школи в Казахстані виглядають як. Елігай Жумагалєва (eligayzhumagalieva.tumblr.com).
Сорочка MASSIMO DUTTI
Манго штани
Шорти TOPSHOP
Шапка і шапка ведмедя
р.
Куртка PULL & BEAR
р.
Кільце ACCESORIZE
р.
р.
р.
Підвіска ACCESSORIZE
АКСЕСУАРИ Кільце
р.
Пажама:-
8218918
Чорний класичний
,00 гривня
18729879
р.
Для старшої шкільної дівчинки вона пошита трохи дорослим. Але все ще досить.
Габаритний зображення
Модні блогери Казахстану часто не постають. Наприклад, Аміна Алагузова (художня регенерація.blogspot.com). Я шкода. Вона називає себе цехолічною. Але які стильні крамниці.
ПІНКО взуття
Prada чоботи
КАТЕСЬКІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВИСТАВКИ
р.
Минулі холодні всі колядки з олією, лижами і сніжинками, і вона з вирощеною Умкою.
Топмен светр
Dana не має блогу. Я сподіваюся не довго, нудні зображення.
Спідниця шкіра NANING9
Сумка для сашель Кембриджа
Шорти ACNE
р.
Ще один блогер з Казахстану без блогу Fuck the World_ DreSS вгору і ShiNe. Це буде цікаво побачити, що повідомлення Nick є перспективним, але зображення практично досягнуто.
Дію спідниця
ДИЯ кольє
р.
66664,00 Р
Наташа (nash-baby.tumblr.com) вже з'явився в старовинному образі, натхненному романами 19 століття. Сьогодні – зображення зустрічі весни. Вона завжди зарезервована, її банти продумані, що не вистачає ехо... Зовнішня - прояв внутрішнього.
р.
ЗАРА спідниця
Блузка ZARA
Сумка Topshop
Оля Шахи (chessxo.blogspot.com) на відпочинок в ОАЕ. Зробіть спокійний вигляд.
Forever 21 светр
Плаття No NAME
БОЛЬНИЦЯГА Сумка
р.
Це те, що діти школи в Казахстані виглядають як. Елігай Жумагалєва (eligayzhumagalieva.tumblr.com).
Сорочка MASSIMO DUTTI
Манго штани
Шорти TOPSHOP
Шапка і шапка ведмедя
р.