Голлівуд приймає мами

Я думаю, що кожен вже знає, що Charlize Theron приймає дитину! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Прийняття дітей практично в Голлівуді. Ну, кожен знає про Анджеліна Джолі, Мадонна і Сандра Буллок, але актриса, які вирішили взяти в сім'ю, набагато більше. Давайте подивимося на ці персонажі і їх милі маленькі.

Американський Хорор Історія зірка Connie Britton приймає Ефіопіанський хлопчик названий Йобі

Голлівуд приймає мами

Але Маріська Харьїта, відома за серіал «Право і порядок» і її чоловік Петро Харман прийняв двох дітей в сім'ї одночасно – сина Андрія та дочки Амайя.

Голлівуд приймає мами

Гарненька Денис Річардс дійсно розумний! З двома дітьми вона приймала дитину Eloise.

Голлівуд приймає мами

У травні 2007 р., коли Черил Круг погромив грудьми раком, вона приймала сина Viatt, і в 2010 р. дав йому брата Леві, знову через прийняття.

Голлівуд приймає мами р.

Джамей Лі Куртис не може мати дітей своєї справи, але це не перестало її переживати радість материнства. Тепер дорослі Анні і Том радують своїх батьків своїм успіхам.

Голлівуд приймає мами

У 2007 році Юлі Ендрюс і чоловік Блейк Едвардс прийняв близнюки з В'єтнаму, Ами і Йоанна. Дівчата тепер дорослі і Джулі мають сім онуків.

Голлівуд приймає мами

Що відбулося в актриса Mia Farrow тільки сміх і гріх. Ця жінка незрівняна жінка прийняла 11 дітей в різні часи. Згодом один з дочок, корейський Sun-Yi Previn, відреставрував чоловіка Woody Allen.

Голлівуд приймає мами

Я не знаю, що Мішель Пфеффер була прийнята дочка, і вона була настільки гарною. Тепер Claudia Rose Pfeiffer 19 років і вона намагається себе як модель.

Голлівуд приймає мами

Телеведучий Rosie O'Donnell - це бролер, лесбіянка і в цілому неординарна жінка, але це не заважає їй бути доглядаючої матері для чотирьох прийнятих дітей - сини Блейк і Паркер і дочка і Відень.

Голлівуд приймає мами

Прийняті діти Діана Кетон, дочка Декстер і сина Дюк - дива, як її назовні!

Голлівуд приймає мами

Вільям і Лілі, приймали дітей Кірсти Еллі, виросли дуже вдачним хлопцям (особливо хлопець).

Голлівуд приймає мами

Дитина Neilay не на всіх, як Katherine Heigl або її чоловік Josh Kelly, але в усіх інтерв'ю актриса говорить, що вона не відчуває різниці, якщо вона була власної дочкою.

Голлівуд приймає мами

Прийняття дітей не тільки предрогативної жінки. Оскар де ла Renta прийнята чоловіча дівчинка з Домініканської Республіки 27 років тому. Тепер Мойсе є одним з головних дизайнерів одягу для Манго.

Голлівуд приймає мами

Коли зірка серіалу «Секс і місто» Віллі Гарсон бачив малюка Nate в Лос-Анджелесі, він зрозумів, що він може стати чудовим сином. Працює.

Голлівуд приймає мами

У 1988 році Бурт Рейнольдс і його дружина Loni приймали дитину Quinton.

Голлівуд приймає мами