Є так багато стереотипів про те, що неможливо перерахувати їх всім. По-перше, японські понітні, пунктуальні і працьовиті, по-друге, вони виготовлені, уважні і дуже подобаються людям, і по-третє, вони страшні критики, які звичайно є більш мінусом, ніж плюс. Японці дуже часто незадоволені тим, що вся Європа вважає як відмінно нормально. Наприклад, не так давно, один з найвідоміших психологів Японії зробив свою вершину 20 зарубіжних кліпів, які якось заохочують молодих людей робити погані речі. Серед цих непристойних речей навіть секс отримав (у СРСР було нібито ніякого сексу, в Японії все ще немає (завдяки логікою психолога, який очолював його як бездії)). У верхній частині двадцять були кліпи найвідоміших і популярних виконавців, адже вони мають величезний вплив на молодих людей по всьому світу. Так, дивитися кліпи і дати все погано.
У номері 20 є музичний ролик Amy Winehouse для "Ви знаєте, що я не добре", який сприяє сексу і спирту. Микита пропаганда, я кажу вам. Секс у відео за пару секунд (і потім нічого особливого), але з спиртом Ами довелося зав'язати не так багато в кліпах, як в реальному житті.
О, Емінем подобається сміятися!? Тоді психолог думав, дав йому 19 місце в рейтингу. Емінем і його незабутнє відео для пісні «Ви зробили тебе» розташоване лише нижче Ами, що в цьому дуже кліпу співачки також приступив. Більше 50 мільйонів переглядів на YouTube це жарт! У японському психологі вірили, що цей кліп викликає на молодих людей, щоб «побрати» один одному для найменшого дефекту, навіть зовнішнього.
Перегляд відео “Папарази” Lady Gaga ще більше, ніж Eminem з його “Виробили тебе”, тому цей кліп-психолог ретельно вважається. Він побачив тему «порушника» і я зустрівся з ним, там є вбивця. Як загинув Гага Олександр Скаргард? Розкажіть мені, як? Я думаю, що це не для нічого, що кліп на цьому списку (не прощав леді для такої несудимості до образу!)
17-е місце було взято Ріанною з цілим набором страшних речей (плюги / спирт / секс), які були показані в відео для пісні «Ми знайшли любов». Я хотів би кліп, я думаю, що це один з кращих в РіРі, але все, перераховане психологом, на великому масштабі, тому це відео в сімнадцятому місці. Але все ж, є любов там, і не всі, що погані.
Без Марилін Мансон, цей рейтинг буде порожнім, бо він цар Божества. У своєму кліпу «Святий сон». Це правда «Святих Снів». До речі, це один з моїх улюблених пісень у різних інтерпретаціях (включаючи Мансон і Емілі Браунінг).
Britney Spears є 15th. У відео для ліричної композиції «Всі дні» є місце для самогубства і домашнього насильства. Все це знайомо з Britney firsthand, тому кліп вийшов дуже особистим і правдивим. Я люблю пісню і кліп. Brit - це розумний, який виповнив все (як вона каже, що вона пішла через небо і пекл).
Привіт знову! І знову, Емінем, але зараз він просує самогубства. Музика для пісні "Космічна пов'язана" нижче. 14 місце.
Ох, що ступня пісня, особливо відео для "Похід Богородиці" Мадонна ... Я знаю, що цариця поп, але це занадто багато невдачі в її кліпографії. Психолог стверджує, що він дав нещастя 13 місце, щоб Мадж через те, що в кліпі вона сприяє бласпемії, але я загорнув кліп (не можна слухати таку нецензію) прийшов до висновку, що немає блашної там навіть у погляді. Тепер вона є більш руйнівним Богом на її фото пагонах, ніж в цьому кліпі.
Бритні та її «необхідний чоловік» Ясон Травік у відео для пісні «Кримінал» закликають до крадіжки, незаконного володіння пожежної зброї та бджільництва жінок, але все це так відіграло, що я сумніваю, що молоді люди вірять.
У 11-му місці Катя Перрі, підказуючи, що лесбіянкаізм є хорошим. Я не бачив ніяких посилань на лесбілізм у відео або в пісні "Я поцікавила дівчину". вона поцікавила дівчину, вона сподобалося її, а потім що? Якщо ви поцілунете дівчину, то ви лесбіянка? Раритетний неспад.
Ами виноробня відкриває топ десять з піснею «Регаб». Я не поціновувач англійської мови, але після перегляду перекладу я уклав, що це не пропаганда наркоманії, як говорить психолог, але досить антиреволюція всіх цих речей. Вона просто не подобалася лікарням.
Один з найхолодніших пісень, але в відео Рожевий "Собер" має секс і алкоголь, тому строга японська кладуть відео на 9 місце.
Леді Gaga і її відео для пісні “LoveGame” в 8-му місці. Психолог бачив гомосексуальність в цьому кліпі, але може сексуальну спрямованість бути поганою або хорошою? Кожен вибирає, як жити і, звичайно, з ким спати, тому в цьому рейтингу це відео з місця. До речі, чому гомосексуальність? Хлопці не роблять нічого особливого, вони просто танцюють. Як мені пропустити?
Для третього часу Eminem з'являється на списку. Пісня дня: «Реальна тонка шади». Що не було фахівця? Він не схожий на булінг підлітків в окремих сценах. рапер і його кліп на лінії 7.
Я живу, і я не знаю, що Шакіра - це проста! У кліпі «Шо Вовк» психолог помітив секретне значення і запропонував, що співак у відео грає роль нікого, але Бог пробачив дівчат легкої поведінки. Скільки я не дивився це відео, але я не розумію, чому... Вона не спить з ким-небудь за гроші.
5 місце: Леді Гага і її алеярд. Просування гомосексуальності та блаземії. Я погоджуюсь з цією позицією.
На четвертій лінії Britney Spears з хітом «3». Як кажуть, цей кліп є чіткою пропагандою утрьох. І це правда, тому що навіть в пісні є слова «Три найкращі». Два з нас не так привабливі. Я бачу нічого неправильного з цим. Ого, три, три, але в четвертому положенні.
Я люблю цей відео, але він все ще любить лесбіянка. Все можна побачити з голим оком, тому третє місце прямо за Риганною і її відео “Te Amo”. Пропаганда в чистому вигляді, але як красиво! Letitia Casta є чудова, як є rihanna.
Звісно, компілятор рейтингу – колишній психолог Емінем, адже з причини він з'являється тут протягом п'ятого часу. Цього разу найгірший гріх вбив і його пропаганда в кліпі "3 .m."
Лідер рейтингу Мадонна з музичним відео «Музика». Незаймана назва пісні, але Мадонна ще є prankster.