No Оскар.

У світі кінотеатру є несправедливим, тому що багато акторів високого класу, які кладуть своє серце на свої ролі, і досі йдуть без Оскара. Премія «Оскар» - це найвизначніша нагорода для кожного актора. Не один буде працювати на “завдяки тебе”, кожен буде працювати за комісію, але якщо вони обіцяють подарувати статуетку за блискучу виставу, але вони не дадуть вам центу, тоді я думаю, що поглиблюється кожен з акторів і акторів в цій посаді буде погоджуватися, незалежно від того, що вони говорять. Найцікавіше, що багато хто з них вже давно, як кажуть, «роблено» для Оскарів, але, на жаль, члени Академії є занадто оригінальними у своєму виборі, що дає перемогу в одному або іншому номінації талановитим, але менш гідним людям. Так, з оксамитової бухти. Я все ще запровадив принаймні деякі глядачі, щоб зробити це чітким, хто хоче бачити в переможців. На одному з англомовних сайтів я побував на такому невеликому списку, просто на цій темі.

Учасники:

У цьому році знову згортають. Брад Пітт, який, ймовірно, підрахував перемогу в номінації «Кращий актор» за фільм «Людина, що змінив все». Він був гідним, але пішов він у фольги Жана Дуджадіна, який зірвав у фільмі «Актор» (до сьогодні я нарешті побачила цей фільм). На додаток до номінації в 2012 році 48-річної Брад був номінований ще два рази: перший за свою роль в фільмі «12 мавпи» (1996 р.), а другий за свою роль в фільмі «Таємна історія гудзики Бенджаміна» (2008), але триразовий номінант, і залишився номінантом майже 50 років. Але незабаром він закінчує свою кар’єру, може поспілкуватися з талантом актора і подарувати йому цей образ щастя.

р.

Так само сталося з Джонні Депп, який також був номінований в три рази, але не був проведений єдиний статует. У 2003 році він був номінований з Піратами Карибського моря (якось несерйозний), в 2004 році з Магією Країна (купе виграло, але конкурс був високий рік), в 2007 році з Sweeney Todd, Demon Barber від Fleet Street (Я б дав нагороду йому). Знайте, це все ще може бути. Головне, що Depp не застрягає в “Пірати” і нарешті зірвав в драмі.

Леонардо DiCaprio також був номінований на Оскар. У 1994 році як «найкращий підтримуючий актор» за свою роль у фільмі «Що з'їдає Ґіберт Грапе? (то він був лише 19, але він відігравав дивовижно), в 2004 році, як «найкращий актор» для фільму «Авіатор» і в 2007 році за свою роль в фільмі «Блод Алмаз». Кожна роль є приголомшливою, але немає статуетки і вона сумна.

Джим Каррі, 50, ніколи не був номінований на Оскар, але його ролі є чудовими, і я сподіваюсь, що деякі дні він отримає статуетку і доставить в дорогу, що тільки він може. Джим сказав багато разів, що він мріє про це, тому я хочу, щоб мрія була вірною.

р.

Gary Oldman є справжнім талантом, але як і всім іншим, без винагороди. Цього року він був номінований на кращий актор для Spy Get Out!, але фільм так нудний, що це було просто для всього. На жаль, статуетка пішла на інший актор.

Чудовий, але навіть в "пуховому банку" Джон Малкович не має Оскара. Він був номінований двічі і як кращий актор. Це було так давно (1985 і 1994), що він, ймовірно, забули про ті невдачі. Чоловік дуже заслуговував!

Ірландський актор Pierce Brosnan є також без Оскара або навіть номінації на цю престижну нагороду. Роль Джеймса Бонда - його стеля. Я вірю, що він знову грає свою гру. Він 58 тепер.

Найкраща людина Antonio Banderas стала першим іспанським актором, який отримав нагороду Golden Globe, але в змаганнях зі сквошу він не пощастий. Ти не вірить, але актор вже 51 років (наскільки час летить, здається, що останнім часом він був молодим чоловіком, що носила маску Зорро).

Актриси:

Чотири рази Юліан Мур сидів чекає оголошення про своє ім'я на церемонії Оскара, але ні в 1997 році за свою роль в фільмі Boogie Nights, ні в 1999 році за свою роль в фільмі The End of Romance, ні в 2002 році за її роль в фільмах Хмари і Далеко від Небеси, її назва не звучала. Однак, незважаючи на відсутність Оскара в багажі, актриса є лауреатом Берлінського кінофестивалю і тричі лауреатом Венеції.

р.

Чотири Золотий Глобальні нагороди за роль Carrie Bradshaw в серіалі «Секс і місто» попилюють в домашніх умовах в Сара Джессіка Паркер, але «Оскар» вона тільки мріяла.

Дворазовий Оскар Номінант Helena Bonham Картер отримав статуетку в 1998 році за свою роль у фільмі «Походження голуба» і в 2011 році за свою роль у фільмі «Король Speaks!» (до речі, найкраща картина року), але не зростала разом, і Єлена є однією з найбільш талановитих акторів в Голлівуді. Я не збираюсь до деталей і скажу, що вона вгорі десять на сьогодні. Дивовижна акторка!

доб. 5

Комедія актриса Cameron Diaz не має премії «Оскар» у своєму арсеналі, хоча вона каже, що вона хоче відчути емоції, які переможці відчувають себе. Я люблю Cam, так що я дійсно хочу щось нове і цікаве з неї. Приходьки, але існують інші жанри.

Дженніфер Аністон також не має номінацій, але недавно вона отримала свою зірку на Голлівудській прогулянці слави. Я теж не поганий, і Джен, як я думаю, повинні думати про відпуск сім'ї, і не про Оскарів, особливо, так як є достатньо людей, які хочуть це без нього.