10 років Гаррі Поттер кіно зробили нас вірити в чудеса. Але всі хороші речі приходять до кінця, і історія молодого майстра не виняток, остання частина саги, що відбивається в липні минулого року. Я знаю багато людей, які пропускають Гаррі, Герміоне, Рон і інші дивовижні Поттеріані персонажі, але це не проблема – у нас є книги, кіно, спогади... і за кадром фотографії.
Процес зйомок «Гаррі Поттер» не особливо поступається інтересу до самих фільмів, адже завдяки замкненим фото, ми можемо, нарешті, розглянути найменші деталі, які не завжди помітні на великому екрані. Наприклад, ця приголомшлива сценарія імітує Святу Гогварця. До зйомок першої частини «Поттеріана» була побудована модель школи сарцерії та магії. 86 артистів працювали над створенням, і продакшн-художник Stuart Craig, блискуча голова якого прийшла до ідеї, що школа буде виглядати так, заслужено отримала нагороду BAFTA.
р.
р.
Пальто зброї від Hogwarts
Р
І тут є інші пейзажі, які з'явилися в фільмах, наприклад, магазини на пряний провулок.
р.
... будинок родини Вайслі...
р.
Офіс Дмельдора під будівництво...
І це пам'ять Вірльба, з маленьким зеленим екраном всередині, що приносить спогади в чашу.
«Гаррі Поттер» не стане найчарівним фільмом про магію, якщо не для багатомільйонно-долларних спеціальних ефектів і дизайну найяскравіших істот, які можна важко зустріти в звичайному житті. Я не знаю про вас, але я все ще захоплений пам'яткою русалки з четвертої частини Гаррі Поттера і Гоблетом Fire saga. За словами творців цієї істоти, «радід повинен виглядати як привабливо, так і гріхів». Де пам'ятка?!
25068.
Трохи Арагог себе
Книга Хорорів
Рати, коти, русалка та інші ельфи. Говорячи ельфи. Найсолодший Ельф планети Доббі не був безпосередньо залучений до зйомок фільмів - він був замінений на тенісний м'яч, прикріплений до довгого батона, він був з ним, що актори говорили під час зйомок. Після цього Доббі додано в кадр за допомогою комп'ютерної графіки.
582093
Вчитель Cherity Babbage ... або все, що залишив її...
387153.
І ось літаюча машина родини Вайслі Ford Anglia, яка потрапила на сторінки книги, а потім в кіно завдяки спогадам творця Гаррі Поттера, J.K. Роулінг – це автомобіль точно того ж кольору, що потопає в молоді.
р.
Щоб знімати сцену, де Гаррі і Рон потрапляють в гілки Ратта Вілуна, потрібно було розбити 14 таких Фордів.
Ще одне диво - самоочищаюча сковорода. Я сниться одного!
Габаритний зображення
Особливі ефекти - це особливий ефект, але Поттеріан не буде настільки улюбленим, якщо він не був для найбільш талановитих акторів. Я не знаю про вас, але я завжди мав невибагливу симпатію для негативних персонажів, а саме Severus Snape, виконаних солодковершковим Аланом Рицманом. Неважливо, що в кінці Snape виявився непоганим, по всій фільми він зданий як двосторонній пробіг.
р.
Ще одна дупа від світу "Потер'єри" Драко Малфой виступала Томом Фельтоном. І чому всі погані хлопчики так привабливі?
Bellatrice Lestrange грали Helena Bonham Картер - це ще один яскравий негативний характер в фільмах про хлопчика, який пережив.
р.
р.
Або «неми людей» Вольдеморт, який проводиться Rife Fiennes – чудовий актор, чудовий образ, приплив без носа.
р.
Спочатку ніс Dark Lord був «видимий» з макіяжом, але результат був незворотним. Потім мені довелося вдатися до комп'ютерної графіки – в результаті по всій сценах, Rife Fiennes знялися маркерами на обличчі, які були контрольні точки для введення комп'ютерного образу на носі та інших частинах обличчя.
Вольдеморт і загибель
В цілому він милий і доброзичливий: Rife Fiennes і Michael Gambon в образі Dumbledore.
Роль Альбуса Дмельдора грали двома акторами: Річард Харріс помер після другої частини Поттеріана, і він був замінений на вищезгаданий Майкл Гамбон.
З цікавих фактів від особистого життя Дмлендора: за словами Ю.К. Ромлінг, режисер Хогвартс був геєм.
В одній з частин «Поттерана», а саме в «Гоблеті вогню» зірвав Роберт Паттінсон. Кілька пострілів з зйомки сцен з цією участю.
Pattinson і katie leung як zhou Chang. До речі, 3000 тис. дівчат слухали за роль Зу - болить всіх бажаючих поцілунати Гаррі Поттера.
Лукісний Malfoy (Jason Isaacs) і Сірій Чорний (Gary Oldman) практика в'ялення чарівних паличок.
Gary і David Thewlis з Гаррі Поттера і Смертельні холуси: Частина 2 виробник Девід Гейман.
Григорій та режисер Девід Яц
За 10 років зйомки «Гаррі Поттер» накопичило багато фотографії за кадром, демонструючи процес зйомок у всій красі. Переважна більшість, звичайно, за участю знаменитої триніті - Данила Радкліффа в образі самого Гаррі, Емма Ватсон як Герміон Грангер і Руперт Грінт в образі чарівного Рон Вайслі.
р.
Так само думаю, ці діти втілювали зображення своїх персонажів на екрані протягом 10 років – це майже половина життя, враховуючи те, що середнє вік головних акторів «Поттеріана» сьогодні 21-22 років. Це смішний, щоб побачити їх зростання і змінити протягом багатьох років.
1305418
Емма Ватсон з подвійними
Радкліф був менш затуманним - він мав тільки одну
Р
На вимогу J.K. Rowling актори, які взяли участь у всіх семи фільмах, повинні бути британськими. Тільки в одній частині саги, в «П'єсоні Ацкабану», є актори інших національностей – це обов'язкова сцена.
Руперт Грінт з братами екрана, які один одного близнюки, James і Oliver Phelps.
І нарешті, унікальний постріл: танці Дмлендор і посміхання Снапе – що може бути більш красивим?!
й