Фото Jamie Lynn Spears

На продовження посту про дочку Джем'я Ліна Спірса Мадді зробить пост про себе Джемі. Ви вже дізналися про це основну інформацію, тому я можу сказати що-небудь нове. У Росії всього кілька людей знають про Джембі, а кожен знає про її сестри. Навіть коли 16-річні Списки Лінна оголосила про її вагітність, всі обговорювали дивну антетику своєї старшої сестри, які поголені її головою, розім'яні машини з імпровізованими засобами, відвертими і прийнятими наркотиками. Джамей був більш застрахований в цьому плані, тому що вона не одружилася, не розірвав, і не відійшов права побачити її дитину. В даний час трохи втомився від спокійного, тихого і вимірюваного життя Джамі, колись популярної серійної акторки, вирішив зробити повернення і зараз стати співакою, замінивши Брітней в цій галузі, який незабаром отримує одружений і, на відміну від Джамі, сни про пом'якшення. Дівчинка 20 років, дочка вже виросла і не тільки може, але навіть потрібно побудувати свою кар'єру. Ми побачимо, що виходить з Jamie, який 10 років молодше Brit.

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears р.

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears

Фото Jamie Lynn Spears