1136
Фото Jamie Lynn Spears
На продовження посту про дочку Джем'я Ліна Спірса Мадді зробить пост про себе Джемі. Ви вже дізналися про це основну інформацію, тому я можу сказати що-небудь нове. У Росії всього кілька людей знають про Джембі, а кожен знає про її сестри. Навіть коли 16-річні Списки Лінна оголосила про її вагітність, всі обговорювали дивну антетику своєї старшої сестри, які поголені її головою, розім'яні машини з імпровізованими засобами, відвертими і прийнятими наркотиками. Джамей був більш застрахований в цьому плані, тому що вона не одружилася, не розірвав, і не відійшов права побачити її дитину. В даний час трохи втомився від спокійного, тихого і вимірюваного життя Джамі, колись популярної серійної акторки, вирішив зробити повернення і зараз стати співакою, замінивши Брітней в цій галузі, який незабаром отримує одружений і, на відміну від Джамі, сни про пом'якшення. Дівчинка 20 років, дочка вже виросла і не тільки може, але навіть потрібно побудувати свою кар'єру. Ми побачимо, що виходить з Jamie, який 10 років молодше Brit.
р.
Р
р.
543782.
365214р.
р.
р.
р.
доб.2
р.
р.
Р