Трацтор Таунсон

Коли я чую експресію «броджений погляд» Стюарт Таунсенд відразу приходить до розуму. Цей ірландський актор, на жаль, не отримав багато популярності в Голлівуді, але, тим не менш, добре знайомився з такими фільмами, як «Голова в хмарах» і «королева збитих», має великий скарб – незабутній при першому погляді. Я думаю, що він грав знаменитий вампір Lestat de Lyoncourt професійно, але він ніде біля Таунсен. Ось як я уявляв цей аристократичний вампір, коли я прочитав книги Анни рису, бліда молода людина з горінням очей, обличчя якого колись бачив, не можна забути. Я також пам'ятаю його в старій гек блокбустер Ліги позачергових ґентльменів. З усіх життєрадісних компаній я пам'ятаю тільки Аллан Куатермінан, граючи Sean Connery і Dorian Grey, граючи блискучо за Стюартом. Я залишаю епізоди з ним і коннері, решта вирізати ебать. В цілому я не можу сказати напевно, але я думаю, що це було через зовнішній вигляд Таунсена, що він не кинув час з ролями офісного офісу. Він повинен відтворювати неземні персонажі - вампіри, ельфи, лицарі в броню, не склерки.

Тим не менш, навіть удачливий Таунсенд не може з'їсти веселку – він потрібно десь до зірки, коли після виходу фільму «Хмара в хмарах», де Стюарт почервоний своєю точною дружиною Чарлізе Терон в 2004 році, він припинив прийом пропозицій на зірку в основній або хоча б ближніх ролях. Тому в 2011 році Таунсенд працював важко на множині серії XIII (Thirteenth). Це фантастична серія, як Max Ангел темряви, на основі комічних книг. Stuart не має проектів на 2012 рік. Актор мав високі надії для Петра Джексона, який колись пообіцяв його роль Арагона в Господньому Кільце, але згодом вважається його занадто молодий для неї. Що таке бюмер. У своєму особистому житті цей ірландський чоловічий чоловік також темний, адже жінка як Чарліз важко забути. Пара розщеплюється в 2010 році після 8 років відносин. За словами оповідань близьких друзів пари, це був Терон, який вирішив закінчити відносини, коли вона зрозуміла, що Таунсенд не міг зловити її з точки зору популярності і постраждали від нього.

Ліга позачергових

доб.1

Фото Арагон

"XIII"

, Україна

Я сподіваюся, що Stuart буде мати більш помітні, соковиті ролі і він знову знайде свою любов. Це буде краще, якщо він і Чарліз були разом знову. Дві такі красиві люди мегакупе!