Вулична мода

Вулична мода в Англії є рідкісною як в будь-якому місці. Мас-старт – хірург нашого світу. Будь-який, хто виділяється від натовпу, заслуговує на непохитний вигляд. Для того, щоб бути стильним (читати: мати відвагу висловити себе), вам не потрібно боятися бути білою стрілкою. А якщо перед вуличним стилем Англії було прочитано як виклик для суспільства, то це протест проти дуже на відміну і незвичайності. Як тільки є те, що це означає бути модним в Англії.

Модний блогер Olivia Harrison (oliviaemily.com) - це приклад моді вулиці підлітків. Від своїх зображень захопили більшість молодіжної аудиторії інтернету. Напевно тонкі ноги в грубих черевики їх фетишів.

1990Р. 2199Р.

990 Р

Zoey Bittleston (makeshiftmodel.co.uk) є з іншої вікової категорії. Але в ній є той же недбалість, якийсь недбалість. Характерна особливість західних блогерів в цілому.

Майк ДІЮ
Вінтажний спідниця
Випадкові HK магазин взуття

Плаття з принтом
Куртка Бершка
Клуб Монако Сорочка
Zara чоботи
Окуляри H&M

Джемпер Зара
Випадковий магазин HK спідниця
Взуття Asos
H&M капелюх

H&M спідниця
Блейзер H&M
Взуття

Диско-поні ltd Edition Shirt
Штани HK
Взуття Asos
Вінтажний ремінь

Ще один популярний блогер Rebekah (disfordangerous.co.uk). Я хотів би свій блог про автентичні пейзажі на фото. Вона приділяє увагу ювелірним прикрасам, зокрема кільцям. Одяг є одним з найбільш модних блогерів. Маса, десь біля неї.

Хіппі зчеплення

р.

Сукня Юкі
Ebay мішок
Джеффрі Кембелл Взуття

Габаритний зображення

Jemper і Vero Мода джинси
Сумка для курчат
Взуття ASOS

Магазини
H&M спідниця
Урожай намисто

р.

джинси Asda
Romwe підвіска і кільця
Блакитний Кільце Жеребці & Хрести

р.

Пальто Topshop
Дешеві понеділок джинси
Рассел & Бромлі взуття

Мій улюблений - Susanna Lau (stylebubble.typepad.com). Я поясню, чому. Насамперед, як і більшість людей, я дивився на неї. Але я не можу виглядати. А потім я зрозумів, це дух Лондонського вуличного стилю. Вона, звичайно, яскрава шукати. Але вона не імітує, вона не намагається стрибати над головою, вона те, що вона є. Виражає себе через одяг, як природно, так як він спить або з'їдає. Не завжди вдалось, але після того, як у кожного є безсонні ночі та нездорові сніданки. Необхідно подарувати їй кредит, відчуває колір ідеально і її зовнішній вигляд «витримує» її наряди.

Сорочка джинсова
Веселка Плаття Vintage Louis Feraud
Ніжні хрести

Джонатан Саундс футболка та брюки
Сорочка Роча

доб.

Пальто Майкла Ангела
Мати перлової туніки
Joanne Stoker взуття
Mulberry Alexa сумка

Bolzoni & Пральна куртка
Топ і спідниця збір винограду
Зелений мішок від Sergio Rossi
Пакети Жетони
Sandalei Крістофер Кане
Футболка Polo та футболка Uniqlo синій

Оствальд Хельгасон светр
Jemper на збірних плечах
Діана фон Фуртенберг спідниця
Benah IPad мішок
Шість Лондон взуття

Юліан Жилеті
Сорочка Miu Miu
Антиподіум спідниця
Сумка для муліне

Куртка Ostwald Helgason
Balenciaga чоловічий светр
Крістофер Кане спідниця
Пакети Жетони

Будинок ковпачок Голландії
Джемпер Пітер Дженсен

Вінтажний спідниця
Вінтажний капелюх

І невеликий вибір з вулиць англійських міст. Це не LFW. Немає такого зображення.

р.

р.

р.