Джей-З стурбований тим, що Ріанна повільно ковзає з крила і ставши тим, що він не хоче її бути. Продюсер поважав, що Реа має стати другим Бейонце, хоча трохи менш популярним і коханим, ніж дружину, але все ж ключова фраза тут «необхідно». Але здається, що Робін Ріханна Фентія вірить інакше і на будь-якій можливості суперечить своєму покрову, наприклад, вона нещодавно записала ремікси на «Birthday Cake» і «Turn Up The Music» з її екс-бойфренд Кріс Браун, хоча Джей З був проти цього, і відхилений манер на сцені, за словами виробника, до нічого. Зі вирішили навчити свій урок і «зробити» нову зірку названу Риту Ору, хіт «Гот прямо зараз» тепер сильно обертається. Це просто зрозуміло, що Джей не жартливо відображається поведінкою Ріанни нещодавно, тому Рита, хоча не точний копіювання Реа, але явно виглядає як її, хоча її голос набагато краще. Румор – це нова перша леді етикетки «Roc Nation» і кількість часу в успішній кар’єрі Ріанна йде на місяці, так як Zi не має наміру перенести еттику зірки і хоче Ора тимчасово замінити її.
Фото пагони:
Rita Ora для Terry Richardson:
Я не знаю, якщо це правда або ні, але я не хочу, щоб Rita був барвоним чіпом, тому що дівчина добре виглядає. Рита Ора, 22, народився 26 листопада 1990 р. в Пристінті, Косово, але жив у Лондоні, де її сім'я переїхала коротко після її народження. З раннього віку Rita займалася вокалом і виступала на різних заходах. Вона мріяла стати співачкою і Джей З, як старий Hottabych або золотою рибою, виконав її мрія. У 2009 році після кількох спільних композицій з різними раперами Зі помітив юну співачку і запропонував контракт. Вона погодила, звичайно, і після двох років (примітка, два роки!), вона видала свій перший удар, «Хот прямо зараз». У цей час Джей З займався просуванням Ріанни і кар'єрним зростанням своєї дружини, тому він не подбає багато про дівчину Рита. У той час, коли Риганна почала давати свою позицію, досягаючи вершини своєї кар'єри.
Діяльність:
79053, Україна
Папарази:
Зараз Rita працює на своєму першому альбомі з талановитим артистом, співаком та композитором The-Dream, а також з однаково талановитим і відомим рапером Drake. Ведуться Рита, яка як дитина санг в шкільному хору, їдальня Риганна, насолоджуючись сонцем в Барбадосі, ми дуже скоро знаємо. Ми переглядаємо відео нового художника. Я думаю, що Rita є міксом Ріанни і Beyonce, не ви думаєте?
Кліпи:
DJ Свіжі фути. Rita Ora - Гаряча прямо зараз (Особливе відео)
Виступи:
Rita Ora - Roc Життя (Live @ YoYo)
Гаряча прямо зараз - DJ Свіжий подвиг Rita Ora, брудний & Fleur
Rita Ора акустична продуктивність
Rita Ora в Джаз-Кафе [Хот прямо зараз/Р.І.П.] 9.03.2012
Веб-сайт:
Rita Ора (KidsOfGrimeTV)
СБ. Телевізор - Rita Ora Інтерв'ю