Відносини в Голлівуді

Любов не любить, любов не любить. Тепер в Голлівуді, просто весняне загострення якогось роду, є більше і більше пар, і так, що ви дивилися. Тільки час підкаже, що з них є чистою фантастики жовтого преса, і який є показником істинних почуттів, але зараз я пропоную подивитися, на які пари були зібрані в ЗМІ простим способом цієї весни і які аргументи вони на користь того, що ці пари існують.

Останнім часом західний прес вибухнув з повідомленням, що Джонні Депп знайомиться з молодим Ашлі Ольсеном, який нещодавно закінчив акторську діяльність. У той же час журналісти додали (для кращого ефекту), що не завадило нікому, але для Джонні. У табличній доповіді про те, що незважаючи на різницю 23-річного віку, Джонні та Ашлі все ще хочуть бути разом і зараз їх відносини тільки починаються. Згідно з довіреним джерелом, Джонні нещодавно зловили, залишаючи будинок Ашлі, але він не ходив на кілька хвилин, але за всю ніч. Коли він пішов з Ашлі, він дивився, як ніби скинути між двома вогоньми. Румор має це, що відносини Деппа з Ванесою Параді вже було ефективно виважено і незабаром актор стане абсолютно безкоштовною людиною, але важко для нього брати участь у з матір'ю своїх дітей. Вони кажуть, що немає диму без вогню, але здається, мені, що це звичайний PR перед випуском «Тіні тек», хоча що пекло не жартує...

Ще одна справжня пара – Аманда Сейфрід і Йош Хартнетт – з'явилися разом більше ніж раз. Вони не тримали руки, не поцікавили або навіть не послухали, але журналісти наполегливо роблять їх нареченою і нареченою. Я думаю, що є стосунки між акторами і я думаю, що вони будуть мати велику пару, тому що це не просто, що вони зібралися разом і йдуть на прогулянки з собаками?

На сайті TMZ нещодавно запустили інформацію про те, що Ex-husband Demi Moore вже знайшов заміну для свого колишнього супутника похилого віку, і ця заміна буде хто ви думаєте? Риганна! Виявляється, що співачка вже забуває Кріса Брауна і відвідує особняк Аштона вночі. На мій погляд, цей союз не може існувати протягом тривалого часу. Аштон ще ходьба і ходьба, відзначає розлучення.

Не існує офіційного підтвердження роману Katy Perry і Baptista Giabicone, але це іноземець, що відносини пари розвиваються надзвичайно швидко. Про це заявив, що Хрещення вже з огляду на переміщення в Лос-Анджелес, хоча б за деякий час. Через свою роботу, він повинен подорожувати багато, і його стосунки з Katie все ще в своїй несправедливості, і вони повинні витрачати стільки часу разом максимально. Я думаю, що це можна побачити як початок нової історії любові Перрі. Як правило її, тому я не сумніваю, що вона любить його як чоловіка, але він, ймовірно, PR.

Блаженні святі в цьому списку знизилися і абсолютно антигармонійна пара – Zac Efron і Lily Collins. Я не думаю, що Snow White - це знайомства з Zach, тому що обід разом з рестораном не є приводом для романтичних відносин.

, доб. 4

Ну, для повної картини, кілька більше пар, які не офіційно підтвердили свої відносини:

Мішель Вільямс і Джесон Сієгель

Джессе Дж і Тіні Темпа

р.

Lea Michelle і Cory Monteith

І Zoe Saldana і Bradley Cooper.