1068
Фото Батиста Giabiconi
Ще до зустрічі свого (романд) коханця Katy Perry, Батіста Гіабніконі розповіла, що він дійсно любить музику цієї дівчини. Але це музика, коли прес вже одружився ви в Katie? Я не знаю, як це зробити, але я знаю, що Baptiste робить багато. 22-річна модель і миша Карла Лагерфельда є одним з кращих чоловічих моделей в світі і його популярність вирощується стрибками і межами, в тому числі завдяки цій нібито романтики. Румор має це те, що французька людина вже упаковує свої сумки і перегони ближче до Katie в Лос-Анджелесі. У Twitter він відноситься до Перрі, як його маленька кішка, яка не прокоментувала свої стосунки.
27-річний Katie Нещодавно вигорла себе після марихірування Russell Brand, але тепер знайшов брюнетка, занадто, і коричневі очі, хоча Batiste є багато prettier, ніж її ex, і вид заспокійливий (але молодий, занадто молодий). Giabiconi, як ви можете побачити, є мишей дизайнера Карла Лагерфельда, який, хоча він є 78, є ще гей, і є ромби, які Batiste є просто хлопчик, який виконує Карлові змії. Я не буду входити в деталі, особливо, оскільки дизайнер каже, що він не цікавиться сексом і Batiste 100% прямо. Ми віримо Карла, ми віримо і, звичайно, чекаємо коментарів від співачки і моделі.
Р
р.
Р
, Україна
р.
р.
27-річний Katie Нещодавно вигорла себе після марихірування Russell Brand, але тепер знайшов брюнетка, занадто, і коричневі очі, хоча Batiste є багато prettier, ніж її ex, і вид заспокійливий (але молодий, занадто молодий). Giabiconi, як ви можете побачити, є мишей дизайнера Карла Лагерфельда, який, хоча він є 78, є ще гей, і є ромби, які Batiste є просто хлопчик, який виконує Карлові змії. Я не буду входити в деталі, особливо, оскільки дизайнер каже, що він не цікавиться сексом і Batiste 100% прямо. Ми віримо Карла, ми віримо і, звичайно, чекаємо коментарів від співачки і моделі.
Р
р.
Р
, Україна
р.
р.