Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Фото Батиста Giabiconi

Ще до зустрічі свого (романд) коханця Katy Perry, Батіста Гіабніконі розповіла, що він дійсно любить музику цієї дівчини. Але це музика, коли прес вже одружився ви в Katie? Я не знаю, як це зробити, але я знаю, що Baptiste робить багато. 22-річна модель і миша Карла Лагерфельда є одним з кращих чоловічих моделей в світі і його популярність вирощується стрибками і межами, в тому числі завдяки цій нібито романтики. Румор має це те, що французька людина вже упаковує свої сумки і перегони ближче до Katie в Лос-Анджелесі. У Twitter він відноситься до Перрі, як його маленька кішка, яка не прокоментувала свої стосунки.

27-річний Katie Нещодавно вигорла себе після марихірування Russell Brand, але тепер знайшов брюнетка, занадто, і коричневі очі, хоча Batiste є багато prettier, ніж її ex, і вид заспокійливий (але молодий, занадто молодий). Giabiconi, як ви можете побачити, є мишей дизайнера Карла Лагерфельда, який, хоча він є 78, є ще гей, і є ромби, які Batiste є просто хлопчик, який виконує Карлові змії. Я не буду входити в деталі, особливо, оскільки дизайнер каже, що він не цікавиться сексом і Batiste 100% прямо. Ми віримо Карла, ми віримо і, звичайно, чекаємо коментарів від співачки і моделі.

Р

р.

Р

, Україна

р.

р.