Софі Монк.

Софі Монк – агло-аустральський поп-співак, акторка і модель. Софі був членом жіночої поп-групи Бардот, потім зробив сольну кар'єру. Як модель, вона відома своїми костюмами купання. Як актриса – маленькі, але примітні ролі. Мама Софі, знаменита модель Playboy і дитина Софі чітко вдалося досягнути в ній.

Софі з школи взяли участь у творчому житті. Тому, коли з’явилася можливість розпочати кар’єру як співачки в групі, дівчина довго не замислювалася. Монк, який вивчав класику і поп-спів і виконував з віку 8, легко справляється з завданням. Група була досить успішною, особливо в Австралії. Альбом "Бардот" також двічі став Platinum і потрапив до ТОП двадцять кращих альбомів Австралії. Але через два роки команда зламала. Негайно мав амбіції і бажання співати самостійно.

Monk не завжди позиціонувати себе як блондинка. І її губи не завжди так густі.

У травні 2003 року Монк випустили свій дебютний сольний альбом Calendar Girl, який здивував багатьох, що поєднує сучасну поп-музику з класичним оперетичним інтерлудесом. Чому він записав Монк? Софі сама прокоментувала в часі:

"Після всіх, попс." Крім того, у мене є добре розвинене почуття гумору, тому для мене важко взяти серйозні слова в стилі «Я страждаю за тебе, я торкаюся без тебе». Або навпаки. І в поп-музиці всі слова такі, як. Дуже важко жити, коли ви хочете сміятися і ставити. ?

р.

Загалом альбом не був успішним. Але Мс. Монк не давав. Вона завжди мала її зовнішній вигляд і величезні обсяги в резерві. Чоловічі журнали зацікавилися фотографіями.

Однак Софі Монк зірвав не тільки для чоловічих журналів, але і для рекламного одягу.

По-перше, Монк надсилав його. Вона вирішила підкорити Голлівуд. Майже всі її ролі були дуже малими, зокрема, вона відігравала роль Марилін Монро у 2004 році телевізійного фільму «Таємниця Наталі Дерево». У лютому 2006 року вона зірвала в кінофільмі «Дата» як кокетка Andy, чітко приправляючи знаменитий Париж Хілтон. в комедії-пародія. У той же 2006 році вона взяла участь у знятті фільму Натисніть: З Дистанцією для життя, де Монк відіграв невелику роль як крихітна секретарка.

Нещодавно я відіграв невелику роль у комедії Натисніть з Адамом Сандерлером. Я зіграв секретаря боса. Правда, ноги і все було набагато більше ліній, які я кажу на скрипті.

р.

Софій хоче стати вегетаріанською:

Зрозуміємо, що з таким зовнішнім виглядом ми говоримо про деякі серйозні ролі, ймовірно, і не проводилися. Вона також сказала:

«Я захищав всіх своїх друзів. «Ох, тебе!» Тексти пісень, а це означає: І тоді я побачила, що одяг я зносився з минулого вечора і змащуючи мій макіяж. І тоді я кажу, - Не дуже привабливо, це? Р

р.

Софі визнати, що вона любить фото пагони, однак, в звичайному житті вона іноді сором'язлива:

Це смішний. Коли об'єктив камери вказується на мене, я не починає відчувати себе протипоказано. Але коли я піду до пляжу, я не зносила бікіні, тому що я ембаррасував. Ось Софі, які люблять виглядати спокусливим перед камерами, і Софі, які люблять сидіти в домашніх умовах і хто трохи дотику.

У 2007 році з'явився в одному епізоді серії «Краса», що з'являвся в ліжко-сцені з основним характером Вінсент-Чай. У 2007 році Монк відіграв роль Cynthia Rose в чорному гуморі комедії Sex і 101 Death. У 2009 році вона відіграла роль Alexa в жах відео Bloody Hills.

У той же час Монк, який колись мріяв стати мамою моделі, сказав, що вона не хоче діяти голий для Playboy.

Що заважає мені, що це Playboy, ніхто не хоче бачити мене одягненими. Це сиськи і трохи, ви знаєте, що... Не кіно. І показати свої сиськи, щоб виховати чоловіків - це інша історія для мене особисто.