Роковая француженка

Не знає правду про романи красивої Катерини Деневве. Вона вроджена зберігає всі свої серця секрети від сторонніх людей, але ми, її контемпорі, все ще знаємо про деякі любовні справи одного з головних сексових знаків Франції.

, Україна

Катерина Деневве, молодша сестра Дорлеака, стала відомим рано, але вона прийшла до світу кіно не власним бажанням, а на поведінці її середньої сестри Франсуза, яка спробувала врятувати її сестри від депресії, викликаної ранньою смертю матері дівчини. Катерина народилася 22 жовтня 1943 р. в Нац-окупе Парижа, і здавалося, що маленька парафія вже припинила місце в кінотеатрі, адже її батьки також були акторами.

Маленька Катерина:

І тільки Катерина:

Р

Незважаючи на те, що Катріна вважається найактуальнішим (але не менш красивим) сестри, а природна секреція перешкоджала її нормальному спілкуванню з її однолітками і власним батьком, який згодом згадав:

«Я ніколи не знав, що це мислення. Я не маю нічого сказати про неї, хоча вона моя дочка.
Вона стала найвідомішою, популярною і улюбленою з трьох сестер Доллака. Це сталося не без допомоги режисера Роджера Вадима, який нарешті вніс Катерину в світ кіно. У 1960 році, коли 32-річному режисеру був репутатором, який нещодавно зламався серцем самого Bridget Bardot. Природно, юна Катерина вирішила, що вона зможе втілювати цей чоловік, і, незважаючи на заборону батька, переїхала до особняку Вадима. Він буквально змусив Катріну перефарбувати в блондинках, змінити манери і стиль одягу, щоб його улюблений міг стати зіркою першої величини.

Катерина і Роджер Вадим:

93137818

Роджер Вадим і Bridget Bardot:

З Роджером Вадимом, Катериною був щасливий і подарував сина Крістіану, але ідилл не прослужив довго, оскільки його постійна відсутність з дому був непристойним до актриси. Вона залишила режисера, потрапивши в фільм «Умбеля Чербура», який закріпив її зоряний статус. Ця роль дозволила їй досягти нового рівня і принести його не тільки полум'я, але і інтерес багатьох відомих чоловіків.

Катерина, Роджер Вадим і їх новонароджений син Крістіан:

Після розірвання з Роджером Вадимом, Катериною від співачки Johnny Holiday, фотографом Давидом Байлі та режисером Романом Поланським.

Катерина з Джонним святом:

616080

Катерина з Девідом Байлі:

Катерина з Романом Полянським:

Все було б добре, але незабаром в автомобільній аварії загинула улюблена сестра Катерини Франез. Довгий надихнув цю красиву жінку, і для того, щоб як-небудь відволікав її, вона почала приймати суддя одруженого чоловіка-свято Мартелло Мастроаніні. Він подарував свої квіти і подарунки, жартувати і потішити компліментами, але навіть після народження своєї спільної дочки Чиара не могла залишити італійську дружину Флору і дочку Барбара.

Катерина і Мартелло Мастроаніні:

7190

3610Р. 4200Р.

Катерина, Мартелло і дочка Чиара:

Не думав, але нехтування закоханих виросла з страшною силою і що звикло до залучення...

«Це проект людини. Він лежить і посміхається, розповідає правду і посмішки. Якщо ви вдарили голову, ви познайомитеся з тим самим посміханням.
Вони зламали, але до кінця своїх днів Мартелло, який загинув в 1996 році, не міг забути Катерину. Після Мастроянні вона мала багато чоловіків, серед найвідоміших Герард Депардієв і Сержа Гінсбурга, але серце пишної Катерини було непристойним як скеля.

Катерина і Джерард Депардієв:

Катерина і Серж Гінсбург:

р.

У інтерв'ю перший чоловік Роджер Вадим сказав:

«Ця жінка виготовлена з льоду і граніту. Застуда, наркотична лялька. Ви знаєте, я ніколи не бачив її реальним обличчям. вона була завжди в макіяжі - вона навіть скидається підробленими віями, бояючись, що в середині ночі я б прокинувся, перетворюючись на вогні і побачити її непримітно.
Успіх і сотні масок не розкривають вірну Катріну до світу, але її краса ще може бути захоплена, адже на 68 років вона виглядає розкішно. Неприємна краса і почуття, приховані за сім печатками, зробили невинну маленьку дівчину непристойною «королевою королева».