Мілі Цир.

Подається згідно з аеропортом з чоловіком Ліам Гемсворт, 19-річною акторкою та співачкою Мілі Кірус вибрала стильний повсякденний лука, який був успішним поєднанням одягу та взуття. Бренд взуття "Алая" - чорна шкіряна плетена взуття, яку можна носити навіть влітку, адже завдяки "хребкам" ніг дихає (має багато подібного взуття в Росії, не взуття, але черевики). Взуття на Cyrus вартістю близько 35,000 рублів.

р.

Чорні бузкові туфлі - слабкість Мілі, тому вона носила їх для задоволення любителів Іспанії. Взуття з колекції 2010 візуально подовжені ніжки Miley через те, що колір взуття ідентичний кольору щільного штани.

Чорний туфлі з великим каблуком від Yves Saint Laurent Miley продемонстрував на одному з подій в Англії. Це не те, що вони красиві, вони просто не мій тип. Я не люблю цю платформу.

Прикрашені кристалами Swarovski взуття від Christian Laboutin за 30 000 рублів Miley ставлять на одну з музичних премій. До речі, модель взуття «Маральена» перемогла у номінації «найкращее взуття 2010» за одним із авторитетних видань. Реально сексуальний.

р.

Саме взуття на вечірці Pre-GRAMMY. Зображення є більш відкритим і менш красивим.

Мілі обрали «Maison Martin Margiela» для прогулянки з собакою. Вартість цих взуття становить приблизно 13,000 рублів, хоча в правді вони не виглядають за ціною (або одяг Cyrus робить їх дешевше?).

У суботу Night Live, TV host Jimmy Fallon, Miley з'явився в ультракоротке плаття і взуття від Christian LaBoutin з весни 2011 року. Кирус вибрав не звичайну модель, але пара зшивається шкіряними хрестиками. Дуже дякую!

Nickelodeon любить Miley і Miley любить всіх на каналі. На премії, яка була присвячена всім зіркам Нікелодону, Cyrus з'явився в босоніж Giuseppe Zanotti на тканому майданчику. Тепер така платформа знаходиться в моді, тому будь-кому, хто хоче стати модним цього літа, варто відзначити це взуття.

Botillions "Maison Martin Margiela" за 8 000 рублів Miley покласти на фотозал один з її фільми в Бразилії. Дівчина віддала перевагу коричневим взуттям до сірого.

Стильний образ Мілі в аеропорту Сіднея не буде настільки цікавим, якщо він не був для відкритого типу Chanel, прикрашеного золотою мережею. Взуття з 2011 колекції дуже популярні не тільки Miley, але і Kate Bosworth, які регулярно торгують в повсякденному житті.

Туфлі "Алая" на акторці і співачки так об'єдналися з сукню, яка стала його практично одним. Вони не відволікають від красивого плаття Miley, але вони не сяють самостійно, але вони вартістьють багато. 30 000 р.

Охолоджувати італійські сандалі за 15,000 рублів Мілі обуріть на одну з її виступів.

Рожеве взуття затінене металіком з ефектом зміїної шкіри Cyrus кладуть на червоному килимі «Наречені на вибір» цього року. На мій погляд, ідеальний вибір, але плаття якось не дуже підходить в стилі з взуттям, які я хотів би купити. Ціна біт, 25,000 рублів.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное