Актриса Kate Bosworth

Кате Босворт ніколи не був актором. Після того, як дитинство дівчини була присвячена спорту. Кате мало вільного часу - вона вивчала французьку, верхову їзду, а також відіграла для футбольної команди і для команди lacrosse. У віці від 15 років в Роберті Редфорді Ексорціст, до двадцяти років Кате може похвалитися десятками фільмів, тільки один з яких був блокбустер (суперман повертається, 2006). Вона затоплена сценаріями, але Босворт каже, що вона “любляє перевірити себе за слабкість” і шукає ті ролі, які вона не пропонується.

Актриса Kate Bosworth

Актриса Kate Bosworth

Актриса Kate Bosworth р.

Починався, коли Роберт Редфорд за одну з ролей в фільмі «Вісперер» необхідний досвідчений жіночий гонщик – Кате Босворт, однаково пристрасний як про гру, так і коней, був ідеальним кандидатом. Так Kate почав діяти в кіно.

«Для дитини я дивився більше, ніж хорус дівчина. Мій батько відігравав футбол, волейбол, баскетбол зі мною. Перше, що навчить мене, щоб падати. ?

Актриса Kate Bosworth _ Новини

Актриса Kate Bosworth

990 р.

До речі, пристрасть актора для спорту також помітна в фільмі Блакия Хвиля, в якій Босворт відігравав роль сюрфера Анни Марії Чадвік. Кате доводилося пройти сувору підготовку: щоденні сім-годинні заняття, плавання та, звичайно, серфінг. Під час зйомок вона отримала кілька зрізів і подряпин, а також пішли в лікарню. Тим не менш, гра була гідною свічкою - Bosworth відіграла надбну роль і отримала одразу два нагороди MTV.

У 2000 році дорослий Кате Босворт, в той час вона була 20-річною, зірвав у фільмі «Новікомерси» і «Згадайте титани». У цьому ж році дівчина з'явилася в знаменитій серії «Молоді американці». Але вона стала відомою для фільмів «Бі море», «Суперман повертається» і фільму «21».

Я повинен зробити певну кількість інтерв’ю, оскільки це частина моєї роботи. Але я б не зловив у калідоскопі журнальних чохлів і модних пагонів. Якщо ви не зносите з ним, життя перетвориться в пекло. Я дуже консервативний. Я люблю мир.

Актриса Kate Bosworth

Паралельно з зйомкам в кіно, Kate starred для реклами в журналах. У січні 2008 року Kate Bosworth став новим обличчям Calvin Klein Inc. Kate має чудові фотографії.

Актриса Kate Bosworth

171550 р.

Актриса Kate Bosworth

Актриса Kate Bosworth р.

Актриса Kate Bosworth

Цього року Босворт вирішив звільнити колекцію джинсових виробів разом з її стилістом і подругою Чер Культтер. Це не перша спроба стати дизайнером: вони вже створили ювелірні вироби для лінії JewelMint.

Rosie Huntington-Whiteley і kate Bosworth на екрані Burberry:

У моді з’явилася і сама:

В минулому, збиравшись на вечірку і не знаючи, що носити, я просто спробував цитувати стиль людини, який, на мій смак, добре виглядає. Тепер я знаю, що я хочу, де він і де його носити. й

По-перше, коханка пива і lacrosse стала ще однією і зразковою модницею. До речі, Kate не фанат ударної та яскравої косметики.

Актриса Kate Bosworth

Актриса Kate Bosworth

Особисте життя Кате Босворт завжди привертає увагу на прес. Але Кате завжди дуже секретний і не давав докладних коментарів. Після розбиття Орландо Блум і Олександр Скарсґуд, Кате Босворт знайшов особисте щастя з 40-річним директором Михайла Польського. До тих пір вони роблять.