918
Namibian модель
Behati Prinslu є рідною моделлю, яка відома як один з Таємних Ангелів Вікторія. Поки на свято в Кейптаун, Південна Африка, 16 років, Behati походив в магазин з гранатометом і спійманий фотограф око. Через три місяці, Behati полетіти до Лондона, щоб взяти участь у зйомок. Згодом, Принслоо грають такі журнали, як Vogue, Elle, Marie Claire, Velvet та багато інших.
р.
р.
р.
Behati став фаворитом Жан-Паула Ґодері. Він також був обличчям 2012 жіночої нижньої білизни весняної колекції від відомого французького бренду Принцеса Тама.
р.
Рекламний одяг і купальники є загальним для моделі:
р.
р.
р.
р.
Особливо після того, як вона приєдналася до команди Ангелів:
р.
р.
Behati з'явився на Victoria's Secret з 2007 року.
Prinslu з'явіўся на катанні багато разів, бере участь у рекламі за такими брендами: Adore, Aquascutum, DKNY Jeans, H&M, Hugo Boss, Kurt Geiger, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Max Studio, M by Missoni, Nina Ricci, Nine West, Pryeink by Victoria's Secret, Sportmax, The Fryeink Company, Tommy Hilfiger.
р.
р.
р.
р.
Р
Behati в комерційній сфері:
р.
р.
р.
Моє ім'я означає "Блесинг". Коли я був молодшим, я завжди хотів би назвати Lola, але тепер я люблю Behati - це так незвично і індивідуально.
У вільний час Behati любить подорожувати світом в пошуках нових екзотичних місць, разом з його довгому хлопцеві, також модель Jamie Strachan.
619783 р.
З однією з її топових моделей друзів Коко Роча:
р.
р.
р.
Behati став фаворитом Жан-Паула Ґодері. Він також був обличчям 2012 жіночої нижньої білизни весняної колекції від відомого французького бренду Принцеса Тама.
р.
Рекламний одяг і купальники є загальним для моделі:
р.
р.
р.
р.
Особливо після того, як вона приєдналася до команди Ангелів:
р.
р.
Behati з'явився на Victoria's Secret з 2007 року.
Prinslu з'явіўся на катанні багато разів, бере участь у рекламі за такими брендами: Adore, Aquascutum, DKNY Jeans, H&M, Hugo Boss, Kurt Geiger, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Max Studio, M by Missoni, Nina Ricci, Nine West, Pryeink by Victoria's Secret, Sportmax, The Fryeink Company, Tommy Hilfiger.
р.
р.
р.
р.
Р
Behati в комерційній сфері:
р.
р.
р.
Моє ім'я означає "Блесинг". Коли я був молодшим, я завжди хотів би назвати Lola, але тепер я люблю Behati - це так незвично і індивідуально.
У вільний час Behati любить подорожувати світом в пошуках нових екзотичних місць, разом з його довгому хлопцеві, також модель Jamie Strachan.
619783 р.
З однією з її топових моделей друзів Коко Роча: