Namibian модель

Behati Prinslu є рідною моделлю, яка відома як один з Таємних Ангелів Вікторія. Поки на свято в Кейптаун, Південна Африка, 16 років, Behati походив в магазин з гранатометом і спійманий фотограф око. Через три місяці, Behati полетіти до Лондона, щоб взяти участь у зйомок. Згодом, Принслоо грають такі журнали, як Vogue, Elle, Marie Claire, Velvet та багато інших.

Namibian модель

Namibian модель

р.

р.

Namibian модель

Namibian модель

Namibian модель р.

Namibian модель

Behati став фаворитом Жан-Паула Ґодері. Він також був обличчям 2012 жіночої нижньої білизни весняної колекції від відомого французького бренду Принцеса Тама.

р.

Рекламний одяг і купальники є загальним для моделі:

р.

р.

р.

Namibian модель р.

Особливо після того, як вона приєдналася до команди Ангелів:

р.

р.

Behati з'явився на Victoria's Secret з 2007 року.

Namibian модель

Namibian модель

Namibian модель

Namibian модель

Prinslu з'явіўся на катанні багато разів, бере участь у рекламі за такими брендами: Adore, Aquascutum, DKNY Jeans, H&M, Hugo Boss, Kurt Geiger, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Max Studio, M by Missoni, Nina Ricci, Nine West, Pryeink by Victoria's Secret, Sportmax, The Fryeink Company, Tommy Hilfiger.

р.

р.

р.

р.

Namibian модель Р

Behati в комерційній сфері:

р.

р.

Namibian модель р.

Namibian модель

Namibian модель

Namibian модель

Моє ім'я означає "Блесинг". Коли я був молодшим, я завжди хотів би назвати Lola, але тепер я люблю Behati - це так незвично і індивідуально.
Namibian модель

Namibian модель

У вільний час Behati любить подорожувати світом в пошуках нових екзотичних місць, разом з його довгому хлопцеві, також модель Jamie Strachan.

619783 р.

Namibian модель

Namibian модель

З однією з її топових моделей друзів Коко Роча:

Namibian модель