Виходи Ірини Шайка

Ви вже бачили вуличний стиль Ірини Шайка, і тепер наша гордість (гудне слово, але насправді це так) в моделі світу є безліч точок в світському суспільстві за нами і не тільки повсякденні, але і урочисті наряди ми можемо дивитися цю хвилину. Ірина дивовижна, всі сукні і набори прекрасно сидять, і її стиль дійсно хороший, так як вона вибирає модні речі так правильно.

20 березня 2012 р. на прем’єрі фільму «Гунгерські ігри в Нью-Йорку» з’явилася Іра. Вона оплачена за стильну сукню з глибоким вирізом ла Victoria Beckham і червоною взуттям. Я люблю контрастні комбінації. Це те, що нагадує мене про білу шкіру снігу і яскраві рубцеві губи, тільки тут все, здається, переключилися до одягу.

На виставці Vanity Fair Autumn Party у 2012 році Ірина очолювала гарне золото. 26 лютого 2017 року, в рамках заходу на західному Голлівуді, відбувся 26 лютого цього року, у Шайку, як золотих риб. Поглиблює враження фото протрудування чорної п'ятниці і занадто дефіантна декольте в грудях (але чоловіки голосують «так»).

Цього року на 20 років музикант Елтон Джон кидає власну партію Оскар. Цього разу вона відвідала Ірину, яка з'явилася в незвичайно елегантному одязі. Чистий образ, доповнений діамантами, не може зловити очей. Дорогі!

Спортивний Ілюстрований не може обійтися без Ірини Шайка, яка в 2011 році стала першою російською моделлю, щоб з'явитися на кришці Sports Illustrated Swimsuit Edition. Для неї було реальне досягнення у своїй кар’єрі, але творці журналу не обмежували себе цим і запрошували стильну Ірину на вечірку в Лас-Вегасі. Чудовий образ: сексуальний, але водночас естетичний. Ірина завжди позбавляє дуже витончено.

Ще один вихідний гурришений фольк "SI Купальник". На обід в Нью-Йорку 24 лютого в цьому році красива Ірина з'явилася в короткій білій сукні з випрямленим волоссям (вона йде) і червоними губами. Чудовий, молодий і свіжий!

Ірина Шайк прибув на «Late Show» у світлому гірчичному сукні та чорному пальці, яка прокинула, як тільки вона побачила першу папаразизу. Тіло працювати, вони кажуть.

Ірина Шайк і її американський модель друг jessica біла lit вгору в las Vegas on лютого 3. У цій формі після неприпустимого фотозалу вони підуть на нічний клуб. Добре, дуже добре. Вбрання Ірини набагато краще, ніж її друг, але це аксіом. Білий не може одягатися.

На прем'єрі Мадонни «Ми». Ми віримо в любов" в Нью-Йорку 23 січня цього року, Ірина Шон в монохромному комбінезоні. Не виглядає 100, виглядає 200. Я люблю це, коли це так, і не навмисно сексуальний.

Сукня коротка, майже пов'язана, Шайк вибрала на інший обід 7 грудня минулого року. Її фігура приголомшлива і це можна побачити в одному з останніх літописів-папаразиці.

MTV EMAs 2011 і Ірина в чорному сукні з відкритою спиною Окремою особливістю є великі смарагдові сережки, мода для яких в один раз була встановлена Анжеліна Джолі, які запалюють їх на церемонії Оскара.

Ірина та Артур Sales представляють колекцію взуття в Мадриді. Саме так, і Ірина дивиться на серці.

27 жовтня 2011 р. Нью-Йорк. Увечері Doe Fund gala на Cipriani 42nd Street, Ірина виглядає засмаглий і трохи жиру. У той час були чутки, що вона була вагітна, але вони не підтвердили.

Ірина Шайк на прем'єрі брудної дівчини минулого року. Я не схожа на те, що вона носить так багато (хоча я захопила її взуття) так само, що вона виглядає на цьому виході. Прекрасно лежачи волосся, макіяж і звичайно фігура ... wah-wah-wah ... Гімнастичний зал, безумовно.

р.