У милі, народився

У вересні минулого року шанувальники милої опери були в мисливці - закінчували один з найвідоміших довгоочікувань, "Всі мої діти". Серія працює на ABC з 1970 - це не важко підрахувати, що це було більше 40 років! (наприклад, «Кільце для поглинання» - це просто флорист. У всіх моїх дітей, як і в будь-якій гідній мильній опері, загинув понад тисячі героїв, загинув, одружений, розлучився, вбивали, ріпакували, зроблялися багатими і пішли з банкрутом! Назви переважної більшості з них не скажуть вам нічого, якщо ви не фанат мила, але серії запалюються і добре відомі зараз в світі кіно людей.

Схожі фотодруковані на чохлах американських ноутбуків

З понеділка по п'ятницю з понеділка по п'ятницю

Sarah Michelle Gellar. Ви думаєте, що Buffy є першим епічним ролям Sarah? Ноп. У всіх моїх дітей вона відіграла Kendall Hart, дочку одного з головних персонажів, героїні Сусан-Лучі. Для цієї ролі Сара у 1995 році отримав нагороду Emmy у номінації «Краща аспіраційна актриса».

У 2011 році Сара повернувся до серії в веро.

Збірник Sarah в “Buffy the Vampire Slayer” Michelle Trachtenberg також порушила в “Всі мої діти” – в невеликій ролі Лілі Монгомері.

У 1996 році Лілі Монгомері грали Міша Бартон.

Популярний співак Джессе Маккартні також розірвав у всіх дітей.

990 Р

Amanda Seyfried грала в цій серії з 2002 по 2003. У цей час вдалося познайомитися з іншим актором «Всі мої діти» Миким Альбертом.

На початку своєї кар'єри мала невелика роль у всіх дітлахах - хлопець назвав Іан, який захопив за одну з Главорин.

Йош Дугамель відіграв у серії серцероб ім. Лева, який перетворив голову більш ніж однієї довірливої дівчини, за яку він загинув (Leo, звичайно, не Йош).