Дженніфер Лоренс

Назва Дженніфера Лоуренс тепер на всіх вухах, адже майже найочікуваніший фільм року «Гунгери гри» був випущений, де ця актриса відіграла основну роль. Картина велика, я не бачив себе, але я думаю, Дженніфер справляється, тому що дівчина талановита. До гри Hunger, Лоуренс взяв участь у 17-му екрані Actors Guild Awards, одягнені взуття від французького дизайнера моди Roger Vivier на її струнких ніжках. Ці чорні туфлі прекрасно підходять з довгими, яскраво-рожевими чорними платтями. Підстави праві.

Дженніфер Лоренс

Напередодні релізу The Hunger Games, Jennifer просто не може допомогти відвідати студію. Для цього виходу 21-річна актриса вибрала взуття з п'яти стрічок від Yves Saint Laurent, вартість якого становить рівно 30 000 рублів. До речі, на шоу вона з'явилася в новому образі для себе – образ коричнево-волосної жінки, яка мала намагатися брати участь в такій далекоій найвідомішій плівці з нею, все ж «Гунгерські ігри».

Дженніфер Лоренс р.

Дженніфер вирішив заощадити гроші і покласти на взуття з французького майстра на другий раз. Тепер для прем'єри фільму «Угорські ігри» у Флориді. Я люблю цей образ набагато більше, тому що він повністю закінчився, і чубчики дуже добре для цієї блондинки.

Дженніфер Лоренс

Згідно з Західним пресом на прем'єрі фільму «Гунгери гри» в Лос-Анджелесі, Дженніфер просто приголомшливо виглядав в золотій сукні в Prabal Gurung підлозі і взуття з переплетених стрічок від Джиммі Чу. Туфлі з цієї весняної колекції, на мій погляд, занадто прості для такої розкішної блискучої сукні. Це де Лоуренс втратив свій вибір.

Дженніфер Лоренс

Берлінська прем'єра однойменного фільму. Дженніфер Лоуренс подарував їй серце яскраво-червоному наряді і яскраво-червоному атласному взуття від Giuseppe Zanotti. Іон актора відмінно вписується в навколишнє середовище - плаття на фоні вогню на фоні чудово виглядає.

Дженніфер Лоренс

На урочистій прем'єрі «Гугорські ігри» в Нью-Йорку, Дженніферні туфлі металевих тонів з Джиммі Чоо, а також коротко пошита сукня з привабливою декольте. The Suki є трохи великим для Лоуренс і це не добре для комфорту і естетики. Вони кажуть, що багато зірок взуття не купують, щоб говорити, PR (дизайнери надсилають взуття, і знаменитостей щасливо зношують його). Сама історія з ювелірними прикрасами.

Дженніфер Лоренс

На шоу «Good Morning America» в Нью-Йорку Дженніфер з'явився в жіночому білосніжному взутті, виготовленому з з зміїнкіну Giuseppe Zanotti з колекції «Весняний 2012». Вартість цих витончених сандалівузлів з «легкою» п'ятою досягає 11 000 рублів.

Дженніфер Лоренс

Black suede і чисті лінії взуття від Джиммі Чу успішно завершили образ Дженніфера на "Останній ніч з дайвом Letterman". Хоча ці черевики не на продаж, але щось схоже можна замовити на сайті дизайнера за 20 000 рублів.

Дженніфер Лоренс р.

The Hunger Games star є величезний вентилятор Джиммі Чоо. Припинивши шоу Джиммі Фольон, Лоуренс спалахував чорний стильний комбінезон і взуття з весни 2012 р. Колекція зношує величезний каблук з Джиммі Чоо. Сушене взуття з переплетених чорно-золотих смуг, я думаю, краще я бачив в цьому банті.

Дженніфер Лоренс

Іспанська прем'єра гри Hunger. Дженніфер з'явився в дивному наряді, який на мій погляд можна кинути в сміття, це страшно, але ось туфлі з Брайана Atwood за 18,000 рублів тільки відмінно. Вранці ця сукня виходить з колекції Victoria Beckham.

Дженніфер Лоренс