Дженніфер Лоренс

Назва Дженніфера Лоуренс тепер на всіх вухах, адже майже найочікуваніший фільм року «Гунгери гри» був випущений, де ця актриса відіграла основну роль. Картина велика, я не бачив себе, але я думаю, Дженніфер справляється, тому що дівчина талановита. До гри Hunger, Лоуренс взяв участь у 17-му екрані Actors Guild Awards, одягнені взуття від французького дизайнера моди Roger Vivier на її струнких ніжках. Ці чорні туфлі прекрасно підходять з довгими, яскраво-рожевими чорними платтями. Підстави праві.

Напередодні релізу The Hunger Games, Jennifer просто не може допомогти відвідати студію. Для цього виходу 21-річна актриса вибрала взуття з п'яти стрічок від Yves Saint Laurent, вартість якого становить рівно 30 000 рублів. До речі, на шоу вона з'явилася в новому образі для себе – образ коричнево-волосної жінки, яка мала намагатися брати участь в такій далекоій найвідомішій плівці з нею, все ж «Гунгерські ігри».

р.

Дженніфер вирішив заощадити гроші і покласти на взуття з французького майстра на другий раз. Тепер для прем'єри фільму «Угорські ігри» у Флориді. Я люблю цей образ набагато більше, тому що він повністю закінчився, і чубчики дуже добре для цієї блондинки.

Згідно з Західним пресом на прем'єрі фільму «Гунгери гри» в Лос-Анджелесі, Дженніфер просто приголомшливо виглядав в золотій сукні в Prabal Gurung підлозі і взуття з переплетених стрічок від Джиммі Чу. Туфлі з цієї весняної колекції, на мій погляд, занадто прості для такої розкішної блискучої сукні. Це де Лоуренс втратив свій вибір.

Берлінська прем'єра однойменного фільму. Дженніфер Лоуренс подарував їй серце яскраво-червоному наряді і яскраво-червоному атласному взуття від Giuseppe Zanotti. Іон актора відмінно вписується в навколишнє середовище - плаття на фоні вогню на фоні чудово виглядає.

На урочистій прем'єрі «Гугорські ігри» в Нью-Йорку, Дженніферні туфлі металевих тонів з Джиммі Чоо, а також коротко пошита сукня з привабливою декольте. The Suki є трохи великим для Лоуренс і це не добре для комфорту і естетики. Вони кажуть, що багато зірок взуття не купують, щоб говорити, PR (дизайнери надсилають взуття, і знаменитостей щасливо зношують його). Сама історія з ювелірними прикрасами.

На шоу «Good Morning America» в Нью-Йорку Дженніфер з'явився в жіночому білосніжному взутті, виготовленому з з зміїнкіну Giuseppe Zanotti з колекції «Весняний 2012». Вартість цих витончених сандалівузлів з «легкою» п'ятою досягає 11 000 рублів.

Black suede і чисті лінії взуття від Джиммі Чу успішно завершили образ Дженніфера на "Останній ніч з дайвом Letterman". Хоча ці черевики не на продаж, але щось схоже можна замовити на сайті дизайнера за 20 000 рублів.

р.

The Hunger Games star є величезний вентилятор Джиммі Чоо. Припинивши шоу Джиммі Фольон, Лоуренс спалахував чорний стильний комбінезон і взуття з весни 2012 р. Колекція зношує величезний каблук з Джиммі Чоо. Сушене взуття з переплетених чорно-золотих смуг, я думаю, краще я бачив в цьому банті.

Іспанська прем'єра гри Hunger. Дженніфер з'явився в дивному наряді, який на мій погляд можна кинути в сміття, це страшно, але ось туфлі з Брайана Atwood за 18,000 рублів тільки відмінно. Вранці ця сукня виходить з колекції Victoria Beckham.