Jessica Zor взуття

Ed Westwick's ex-girlfriend і gosip дівчина зірка jessica Zor з'явився на Regis & Келлі в середині 2010 в простий і комфортний вигляд з етнічними мотивами. Костюми на тканому майданчику з шкіряними табличками upstairs Jessica купили в Topshop. На сайті джерела ми повідомили, що всі пари вже продаються з цього року.

Сексуальний образ спалювання брюнетка доповнилося досить добре, трохи жиру взуття Stuart Weitzman Bolay. Одного разу я не схожа на ці відкриті замшеві туфлі - це платформа. Тим не менш, сантиметри зростання для Джессіки не зайві, так як висота Зор становить 1.65.

Ефективний і одночасно дуже ніжний образ. Леопард завантажує з Крістіана Лозина на 10 000 рублів, тільки в темі. Я вірю, що якщо вона хоче, вона стане найбільш жіночною жінкою серед знаменитостей. Це просто, що вона виглядає так специфічно, як пантер. Вампа жінка, теж вампа.

Габаритний зображення

Аудиторська приватна обідня зона на Super Bowl XLV Jessica показала фірмову сукню чорного кольору і золоті класичні човни Sergio Rossi. Я люблю цей образ, крім того він прикрашений сліпим посміханням Зор.

Запуск парфумів Джиммі Чоо не обійтися без участі Джессі Зор, який, утримуючи пляшку в руках, показує нам і велике взуття з відкритим носієм від Джиммі. Чорний атласне взуття прикрашений красивим бантом в спині.

Яскраві шкарпетки з 12,5-сантиметровим каблуком від Джиммі Чоо Джессіка на виставці "Христ Benz Fall 2011". Ціна такого взуття становить 9000 рублів, тому кожен може придбати їх.

Актриса показала гарне взуття на танкетці на вечірці Монбланка 2011 року. Дизайнер цих взуття, Alejandro Ingelmo, звичайно, не як відомий як Крістіан Лозин, Джиммі Чу і Брайан Atwood, але пара праворуч від весняної колекції 2011 я дійсно хотів.

Класичне лаковане взуття з червоними підошвами від Christian Laboutin моделі "Банана" - одне з найпопулярніших взуття серед знаменитостей. Jessica wore the Jaguar XJ водіння досвід.

15 000 рублів і ви можете розбити в такому взутті від Valentino через вулиці вашого міста. Недавній образ Джессі на “Rodeo Drive” не дуже добре підходить на мій погляд, але круте взуття дуже добре.

Стійке і мило взуття з змії шкіри від Sergio Rossi Jessica wore до події з довгою назвою «PepsiCo Super Bowl Weekend Kickoff Party». Взуття добре, але плаття не добре.