Стрижка з поголені храми

По-перше, стрижки з поголені храми були неприпустимим атрибутом панків і ніхто інший не занурився на своїх «добрих», але часових змін і зірочок, що витримають новий тренд, не бояться помсти цього підкультури. І в іншому день Ріанна продемонструвала свою нову стрижку з поголені храмом (у 2009 році вона вже мала щось схоже), але перед нею багато знаменитостей робили такі маніпуляції з її волоссям. Природно, хтось костюмує більше, хтось менший, але той факт, що він шокує, модний і незвичайний, атлас, ви не можете сперечатися. Я пропоную вам ознайомитися з невеликим переліком власників стрижок з поголені храми (повний або один храм, який вибрав що).

Ну, список відкривається, звичайно, Ріанна. Промо-тур фільму «Баттнес» з її участю триває і в Японії вона виглядала просто приголомшливо. Ні, вона виглядала дуже блондинка, але чорні волосся щось. Поголені храми не зіпсують враження на всіх, особливо, так як вигляд падає не так багато на ній як на виразних очах, які з цим кольором стали навіть глибокими, а на блискучих накладних локонів звичайно.

р.

Jada Рожевий

Дружина Вілл Сміт, Jada Pinkett-Smith, є модним, але для неї я думаю, зачіска занадто молодий. Я не маю нічого проти цієї жінки, навпаки, я поважаю її за збереження свого шлюбу чоловікові, як Віллі. Я не знаю, якщо ви згодні або ні, але це стрижка не за 40 років.

Вілув Сміт

Яда дала їй дочку майже однакову стрижку, як і сама, але тільки коротше. Недавно поголені верби, тому що на її голові я думав краще. Це щільність, яка стрижка на фото нижче не прослужила довго.

Ларди Леон

Я ніколи не думав, що дочка Мадонна була хорошою дівчиною, тому що вона б дьгувала, як парове локомотив і у віці 15 років вже похилий віск для мене не є нецензурою. Ви не можете побачити добре, але Лорди також поголені храми.

р.

Кассі.

Singer Cassie вирішив діяти радикально і поголені від половини її голови волосся. Як кажуть, є два волоски зліва, але мода виходить першим. Але я думаю, що вона добре виглядає.

Мелані Б.

Колишня Spice Дівчинки Соліст Melanie B також поголені її волосся. Мати трьох дітей не далеко за молодими дівчатами.

Амель Берраба

Колишній соліст британського поп тріо назвав «Сугабабес» нещодавно оновив її образ, але на відміну від більшості, вона має поголені храми, але стрижка коротка. Крім того, Amel Berrab має сині пасма, так само як Selena Gomez (хоча вона вже знімала їх, втомлюється).

Р

Ми добре. Пошиття з поголені храмом має Lera Lera і була на Таня Терешині.

Лера Лера

7406772

Таня Терешина

700230 р.